sev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Включване на МП3 плеър към касетофона с кабел?
Collapse
X
-
Brava 1.6 16v
-
Хайде да не се зачекваме на музика и озвучаване. Казах ти ако си фен да си купиш поне едно SONY от средния клас. Щом те устройва качеството на едно посредствено автомобилно радио, не виждам каква е разликата с адапторната касета. Да не говорим, че повечето малко по добри модели са с електронни потенциометри така, че мога да си представя що за щайга си преработил Що се отнася до динамиката и съотношението сигнал/шум, във фабричния е над 80 дб, при липса на шума от лентата и е напълно задоволително.no pain no pain
Коментар
-
sev написа:в сравнение с радиото се чува есктракасетката ми е Belkin - горе-долу добър производителFIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Да де добре адапторна касета ама има ли някой дето е ползвал това чудо повече от година. Ами нали това е триене метал в метал. При нашите "хубави" пътища, смятайте тая глава за колко време ще се "отъъърка" хубаво . И защо пренебрегвате FM Трансмитера,че какво им има на радиовълните особено като се предават на около 50 см разстояние, хайде убедете ме че пада качеството . Аз така си реших проблема и съм доволен. А пък и какво качество търсим от компресирани МП3-ки.Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Lancia Y
Коментар
-
Просто ще изкажа няколко размишления без да съм специалист.Ако се разпойат кабелите от главата на касетофона и се изжедат с удалжение и жак ,няма ли да стане.Ще се пуска сигнал от плеъра директно.Понеже ще има нужда от касета за да е в режим ТАРЕ,ще трябва или да се сложи една празна касета,която да дава контакт,или самият контакт да се даде на късо,за да симулира касета.Лошото е,че няма да се ползва касетофона,но ...здраве да е!п.с. Това са хипотези.Не съм разглобявал чудото и не мога да кажа дали ще стане,но не виждам причина да не стане.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
TabE-Marea написа:Да де добре адапторна касета ама има ли някой дето е ползвал това чудо повече от година. Ами нали това е триене метал в метал. При нашите "хубави" пътища, смятайте тая глава за колко време ще се "отъъърка" хубаво . И защо пренебрегвате FM Трансмитера,че какво им има на радиовълните особено като се предават на около 50 см разстояние, хайде убедете ме че пада качеството . Аз така си реших проблема и съм доволен. А пък и какво качество търсим от компресирани МП3-ки.FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
TabE-Marea написа:Малииии ти си дал 70 лв за трансмитер ли . Днес го купих за 9.90лв. Работи прекрасно на 107.5 MHz. Китайско е май ама пък за тез пари. :DП.П. Пробвах и на един приятел който е платил 38лв. за това и няма никаква разлика,освен в парите разбира се.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
t_i_t_o написа:Махнах касетофона, свалих му панела, там се вижда една малка платка на която е запоен потенциометара за усилването - там се прекъсват двете писти на двата канала - преди потенциометара така че той все още да играе, след това запоява с нужните жици 3.5мм стерео жакче от тия които като се вкара букса и прекъсват веригата - това с цел като няма нищо вкарано всичко да си работи ОК, а като се вкара да свири вкараното, самата букса я монтирах от долната страна на пластмасата на таблото т.е. дако си вкараш мп3то не може да се отваря запалката.
Коментар
-
leoni написа:Yavor написа:Аз по този въпрос дълго мислих, търсих, гледах и накрая го реших генерално: виж снимкитеFIAT TIPO 1.6 i.e DGT 149С2.046
Коментар
-
Питане за радиото на бравото
Здравейте, нов съм от 2 дни. Преди 5 дни си купих браво 98-ма година и искам да ви попитам има ли начин към оригиналното му радио да се свърже дискмен (БЕЗ АДАПТОРНА КАСЕТКА, ЩОТО Е ЛОШ ЗВУКЪТ)??????????????? или да ми кажете каква е цената на СД-радио за браво?asia-arena
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар