Здравейте има ли начин да се включи мп3 плеър(обикновен персонален) през стандартния му жак за слушалки към касетофона на браво(касетофона е от този с поддръжка на СиДи)?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Включване на МП3 плеър към касетофона с кабел?
Collapse
X
-
Ако радиото ти е мерило за качество - перфектно се чува. Само трябва да нагласиш нивото от плейъра за да не се насища главата - ефекта е пращене с баса. Варианта с директно връзване няма да ти донесе по качествен звук, по скоро може да ти донесе допълнителни проблеми за решаване, като например на какво положение да се включва. Логично е на СД да не става, щото няма разпознат чейнджър, на касета да не става - автостопа ще изключва без касета... Затова си купувай една адапторна касета и всичко ще е на 6Другия вариант с ФМ предавателче в запалката не го препоръчвам, т.к. има ниска динамика, шум и е орязано от към високи поради спесификата на стереокодирането на ФМ радиото.no pain no pain
Коментар
-
Аз имам ФМ трансмитер ама ми е нещо прецакан и първо съм го увил със тиксо че да не изкача от запалката като друсна в някоя дупка 2 нещо куплунга на УСБ -то се е прецакал и прекъсва ... последния път щахме да се сбием в колата да го оправяме през 2 минути... така че ми писна и искам да си реша въпроса генерално!!!Така че ще си купя една адапторна касета да не го мисля повече! http://get.bg/catalog/product_info.p...ducts_id=16661 какво мислите за това изглежда доста примамливо, аз имам мп3 плеър самсунг ама е с 128МБ и е стар ...Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
Щом ти поддържа ЦД вероятно има изводи отзад кадето може интелигентно да се включи. Аз съм с обикновения Браво/Брава радио касетофон, но си изкарах жакче и си ръгам МП3то там... много съм скептичен към тези адапторни касети при всички случаи качеството много пада - високите се губят, шума се увеличава, двата канала се смесват ... бе въобщеBrava 1.6 16v
Коментар
-
t_i_t_o написа:Щом ти поддържа ЦД вероятно има изводи отзад кадето може интелигентно да се включи. Аз съм с обикновения Браво/Брава радио касетофон, но си изкарах жакче и си ръгам МП3то там... много съм скептичен към тези адапторни касети при всички случаи качеството много пада - високите се губят, шума се увеличава, двата канала се смесват ... бе въобще
Коментар
-
тези стават ли?http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09010816Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Коментар
-
rustson написа:тези стават ли?http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09010816
Коментар
-
t_i_t_o написа:Щом ти поддържа ЦД вероятно има изводи отзад кадето може интелигентно да се включи. Аз съм с обикновения Браво/Брава радио касетофон, но си изкарах жакче и си ръгам МП3то там... много съм скептичен към тези адапторни касети при всички случаи качеството много пада - високите се губят, шума се увеличава, двата канала се смесват ... бе въобщеno pain no pain
Коментар
-
абе супер си си решил проблема ама нали знаеш че на бравото и на брава в това число като му махнеш фабричното радио и става мазано в дупка!!! пък и не мога да приема това че ще махна касетофон оригинален за 1200лв и ще сложа нещо за 200лв само за да може да чете едни дискове по 10ст. парчето !!!! а в краина сметка не съм аудио маниак и искам само нещо да лае като съм на дълъг път и да не се занимавам с него!!! така че мисля да си взема и аз една касетка да си хакна мрз плеъра т’ва е!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар