Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Включване на МП3 плеър към касетофона с кабел?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Включване на МП3 плеър към касетофона с кабел?

Здравейте има ли начин да се включи мп3 плеър(обикновен персонален) през стандартния му жак за слушалки към касетофона на браво(касетофона е от този с поддръжка на СиДи)?
    Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
    Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

ами можено зависи как искашаз ползвам адапторна касетаползвам го така само за дълги пътувания
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Как ти се чува с адаптерната касета? Сравнено с радиото примерно! Няма ли лесен начин да се изкара само един кабел в рафтчето пред скоростния лост, скрито така и там да си го връзвам плеъра когато искам!

Коментар

Ако радиото ти е мерило за качество - перфектно се чува. Само трябва да нагласиш нивото от плейъра за да не се насища главата - ефекта е пращене с баса. Варианта с директно връзване няма да ти донесе по качествен звук, по скоро може да ти донесе допълнителни проблеми за решаване, като например на какво положение да се включва. Логично е на СД да не става, щото няма разпознат чейнджър, на касета да не става - автостопа ще изключва без касета... Затова си купувай една адапторна касета и всичко ще е на 6Другия вариант с ФМ предавателче в запалката не го препоръчвам, т.к. има ниска динамика, шум и е орязано от към високи поради спесификата на стереокодирането на ФМ радиото.
        no pain no pain

Коментар

в сравнение с радиото се чува есктракасетката ми е Belkin - горе-долу добър производител

Коментар

Аз имам ФМ трансмитер ама ми е нещо прецакан и първо съм го увил със тиксо че да не изкача от запалката като друсна в някоя дупка 2 нещо куплунга на УСБ -то се е прецакал и прекъсва ... последния път щахме да се сбием в колата да го оправяме през 2 минути... така че ми писна и искам да си реша въпроса генерално!!!Така че ще си купя една адапторна касета да не го мисля повече! http://get.bg/catalog/product_info.p...ducts_id=16661 какво мислите за това изглежда доста примамливо, аз имам мп3 плеър самсунг ама е с 128МБ и е стар ...

Коментар

Щом ти поддържа ЦД вероятно има изводи отзад кадето може интелигентно да се включи. Аз съм с обикновения Браво/Брава радио касетофон, но си изкарах жакче и си ръгам МП3то там... много съм скептичен към тези адапторни касети при всички случаи качеството много пада - високите се губят, шума се увеличава, двата канала се смесват ... бе въобще
              Brava 1.6 16v

Коментар

t_i_t_o написа:
                Щом ти поддържа ЦД вероятно има изводи отзад кадето може интелигентно да се включи. Аз съм с обикновения Браво/Брава радио касетофон, но си изкарах жакче и си ръгам МП3то там... много съм скептичен към тези адапторни касети при всички случаи качеството много пада - високите се губят, шума се увеличава, двата канала се смесват ... бе въобще
                я кажи откъде го изкара този извод?иначе наистина гнездото за запалката на Браво/Брава е доста страннонищо не стои там, освен запалката

Коментар

тези стават ли?http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09010816

Коментар

rustson написа:
                    дасамо гледай долу в кой магазин ги има

Коментар

t_i_t_o написа:
                      Не ща да се заяждам, ама 90% от мп3-ките са на джоинт стерео кодирани. И ако наистина те вълнуват тези неща, които си писал, нямаше да се гъбаркаш с жакове, а щеше да си вземеш едно BOSE за колата Както вече писах, решението с адапторна касета е най-удачно в разглеждания случай.
                      no pain no pain

Коментар

Аз по този въпрос дълго мислих, търсих, гледах и накрая го реших генерално: виж снимките
                        Прикачени файлове
                        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

а колоните във вратите ли ги сложи или отзад?ако са във вратите, не тракат ли корите?

Коментар

абе супер си си решил проблема ама нали знаеш че на бравото и на брава в това число като му махнеш фабричното радио и става мазано в дупка!!! пък и не мога да приема това че ще махна касетофон оригинален за 1200лв и ще сложа нещо за 200лв само за да може да чете едни дискове по 10ст. парчето !!!! а в краина сметка не съм аудио маниак и искам само нещо да лае като съм на дълъг път и да не се занимавам с него!!! така че мисля да си взема и аз една касетка да си хакна мрз плеъра т’ва е!

Коментар

Още повече, че пърженето на дискове вече е архаизъм
                              no pain no pain

Коментар

Working...
                              X