Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПАРКТРОНИК???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

:D Колеги, за да не отварям нова тема изрових тази...Питането ми е: Някой от вас ползва ли/виждал ли е афтър маркет парктроник, който е с вграден в огледалото за обратно виждане дисплей?.Как е като изработка, как се слага( дали се прикачва към старото огледало или се монтира на негово място)?.

Коментар

curko написа:
      :D Колеги, за да не отварям нова тема изрових тази...Питането ми е: Някой от вас ползва ли/виждал ли е афтър маркет парктроник, който е с вграден в огледалото за обратно виждане дисплей?.Как е като изработка, как се слага( дали се прикачва към старото огледало или се монтира на негово място)?.
      http://www.dealextreme.com/p/bluetooth-handsfree-rearview-mirror-rearview-camera-parking-sensor-radar-kit-dc-12-24v-65455Всичко в едно.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

:D Е, супер е твоето предложение, само дето ценово не ме устройва .Аз си харесах вариант без Блутут и чак толкова мн екстри...просто сензори и дисплей в огледалото- 80кинта.Въпроса ми по-скоро е какви са впечатленията на хора, ползвали или видяли такова нещо на живо :D ?.Не, че вече не си го поръчах, ма все пак да чуя някое и др мнение п.п.С какво ще се закрепят датчиците към бронята?-лепило или?- давайте съвети до неделя

Коментар

За датчиците- се дупчи бронята. Аз мисля, че няма смисъл от такова нещо за Браво, щото то и без това си е с "лесна" задница, а и тези евтините парктроници ориентират до 30см.(което според мен е много) след това пищят постоянно
          Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
          Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
          Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Не е точно така. Аз сложих на Браво-то, защото го дадох на дъщерята, а тя е млад шофьор. Работи си перфектно.

Коментар

PaUnOff написа:
              За датчиците- се дупчи бронята. Аз мисля, че няма смисъл от такова нещо за Браво, щото то и без това си е с "лесна" задница, а и тези евтините парктроници ориентират до 30см.(което според мен е много) след това пищят постоянно
              То, че не е трудно за паркиране не е.По-скоро ми трябва за да ми сигнализира за неща, които не могат да се видят на огледалото, когато се приближиш на определено разстояние до тях.Определено не го намирам за супер необходимост, но не е и някаква глезотия.Достатъчно е веднъж да предотврати удар в кола, на която фара е 1/2 от цената на моята кола и ми е стига.Последното го казвам като пресен случай- трябваше да се завирам на мн тясно място пред един спортен Мерцедес- в един момент вече не виждах неговата предница+ дъжда в страничните огледала стана мн кофти за преценка.Е, спрях накак си по усет, слязох и изтръпнах- нямаше място и 1 пръст да провреш м/у колите.Та, не мисля да разчитам на него, но все пак да имам някаква представа и за разстоянието г/д.Колега naskobg как точно се закрепват датчиците?.Трябва ли ми нещо за закрепването или всичко си е в комплекта?

Коментар

В комплекта има фрезичка, с нея се пробиват отворите. На самите датчици има нещо, като щипчици - как да ти го обясня? Натискаш датчика в отвора и те го застопоряват отзад.

Коментар

naskobg написа:
                  В комплекта има фрезичка, с нея се пробиват отворите. На самите датчици има нещо, като щипчици - как да ти го обясня? Натискаш датчика в отвора и те го застопоряват отзад.
                  Контра-зъбчета?

Коментар

Схванах!.Благодаря много колеги!.Утре трябва да ми го доставят и живот и здраве ще пиша как е станало.Пък дано намеря време неделя за някое и друго кафе за ключодържател...ако може

Коментар

ogi28b написа:
                      Контра-зъбчета?
                      Да, точно.

Коментар

Working...
                      X