ПАРКТРОНИК? ......има ли интерес кьм подобна тема???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПАРКТРОНИК???
Collapse
X
-
"Като не можеш да паркираш, недей да паркираш". Такова е моето мото :D По Дойче Веле гледах веднъж за такива афтър макрет системи ама всичко беше с "леле мале" цени.Но пък си мисля че ако някой реши няма да му чак такъв проблем да си вгради 2 свч датчика в бронята и да ги накара да пиштят в зависимост от промяната на интензитета на полето. При това стерео :D Но винаги ми се е струвала много по-елегантна идеята от паркиращата кола да слязат 2ма 3ма и така да подвикват на шофьора, че живущите в околните кооперации да излязат на балкона та да видят къде е кютека.Tipo DGT, 1.6 DOHC
Коментар
-
Mitko написа:На нашенски му казваме "давай назад то ще се чуе"
Коментар
-
Re: ПАРКТРОНИК???
hit-ko написа:ПАРКТРОНИК? ......има ли интерес кьм подобна тема???FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
Изключително полезен сайт! Вече сьм пробвал схемата.Не е перфектна, но за начало е добра.За тази цена - какво повече? Инфрачервения локатор се влияе от цвета на препятствието,от температурата му ! Ултразвуковия е по-надежден, но и по-скьп.Уверявам ви- шоуто е страхотно. А я си представете,че си го носите в джоба???
Коментар
-
AFBWorld написа:Който може - го поже и без парктроникFiat Tipo 1.6 AGT
Коментар
-
а бе парктроника си е супер удобна работа, карал съм коли с парктроник даже не ми се е налагало да поглеждам на зад, сензорите улавят дори малките храстчета !! Аз ако имам пари за хвърляне веднага ще ида и ще си сложа и без това поевтиняха вече доста, щом като и в глупавото МЕТРО ги продават вече :PFiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
Lancia Dedra 1.6 91г.
Коментар
-
hit-ko написа:Парктроника на МЕТРО, не сьм го пробвал! Има добьр вид, но като знам какво се продава там.........Трябва някой смелчага да го пробва!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар