:D Колеги, за да не отварям нова тема изрових тази...Питането ми е: Някой от вас ползва ли/виждал ли е афтър маркет парктроник, който е с вграден в огледалото за обратно виждане дисплей?.Как е като изработка, как се слага( дали се прикачва към старото огледало или се монтира на негово място)?.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПАРКТРОНИК???
Collapse
X
-
curko написа::D Колеги, за да не отварям нова тема изрових тази...Питането ми е: Някой от вас ползва ли/виждал ли е афтър маркет парктроник, който е с вграден в огледалото за обратно виждане дисплей?.Как е като изработка, как се слага( дали се прикачва към старото огледало или се монтира на негово място)?.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
:D Е, супер е твоето предложение, само дето ценово не ме устройва .Аз си харесах вариант без Блутут и чак толкова мн екстри...просто сензори и дисплей в огледалото- 80кинта.Въпроса ми по-скоро е какви са впечатленията на хора, ползвали или видяли такова нещо на живо :D ?.Не, че вече не си го поръчах, ма все пак да чуя някое и др мнение п.п.С какво ще се закрепят датчиците към бронята?-лепило или?- давайте съвети до неделя
Коментар
-
За датчиците- се дупчи бронята. Аз мисля, че няма смисъл от такова нещо за Браво, щото то и без това си е с "лесна" задница, а и тези евтините парктроници ориентират до 30см.(което според мен е много) след това пищят постоянноFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
PaUnOff написа:За датчиците- се дупчи бронята. Аз мисля, че няма смисъл от такова нещо за Браво, щото то и без това си е с "лесна" задница, а и тези евтините парктроници ориентират до 30см.(което според мен е много) след това пищят постоянно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар