Здравеите искам да прекарам кабела на усилвателя си от купето към акомулатора но немога да намеря дупка,а тази която е със снопа с кабели и излиза до АБС-а ми е малка.Моля някои ако се е зблъсквал с този проблем да ми помогне.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помогнете!!!Изход за кабел от купето към акомулатора на Маре
Collapse
X
-
Аз сам с 4х600 и се пак захранвам на мост бокса и с другите 2 свободни канала средите ,но както и да е качи снимките да се ориентирам от каде мога да го прекарам този кабел защото вече от 1 седмица когато имам време се ровя на сам на там да турся из форомите но нищо немога да намеря,питал сам и алармаджии ,те ми казват около кутията на бушоните да го прекарам
Коментар
-
nedialk00
ела до студентски да ти го прекарам.. как не виждаш мани тоя черния капак на който пише FUSE да ти се отвори малко гледката
Коментар
-
Снимки на кабелното трасе нямам! На снимката съм ти очертал откъде е прекаран в купето.Махаш уплътнението за предния капак, рамената с чистачките, пластмасата между стъклото и двигателния отсек и си ти. Не може да сбъркаш. Даже имаше тапа точно под оста за лявата чистачка която може да използваш за вход към купето. Лесно е, само вече е малко студено за такива манипулации!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар