Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто ІІ - смяна на заден габарит?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Когато осветлението на задния номер, не работи, чека не го отчита. Не е от него.
    Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

todorshalev написа:
      muko написа:
      Аз сложих 5 вата и може би това ми е грешката, трябва да е 10. Сега се сещам, че не загледах старата крушка колко вата е, защото не допусках габарит да е по - мощен. Но пък визуално свети еднакво силно с другия, а ако е двойно по-слаба би трябвало да личи?
      абе да ти кажа грам не личи(или поне аз неможах да го установя) само чека свети свали си и провери колко вата е
      Айде стига бе! Между 5 и 10 вата разликата е огромна! То се вижда с просто око разликата между крушчици 1.2 и 1.5 вата, та между 5 и 10 ли няма да се види?!? Стига да са от утвърдена марка, със сигурност ще се види разликата в светенето. Иначе къде отиват другите 5 вата? Като топлина се губят. Не мисля.

Коментар

ogi28b написа:
        todorshalev написа:
        muko написа:
        Аз сложих 5 вата и може би това ми е грешката, трябва да е 10. Сега се сещам, че не загледах старата крушка колко вата е, защото не допусках габарит да е по - мощен. Но пък визуално свети еднакво силно с другия, а ако е двойно по-слаба би трябвало да личи?
        абе да ти кажа грам не личи(или поне аз неможах да го установя) само чека свети свали си и провери колко вата е
        Айде стига бе! Между 5 и 10 вата разликата е огромна! То се вижда с просто око разликата между крушчици 1.2 и 1.5 вата, та между 5 и 10 ли няма да се види?!? Стига да са от утвърдена марка, със сигурност ще се види разликата в светенето. Иначе къде отиват другите 5 вата? Като топлина се губят. Не мисля.
        както писах аз не видях огромна разлика при зглобено и пуснат габарит (може и да съм си кьорав) ама не видях и крушките ми бяха някви ментаци не гарантирам че не е имало разлика но аз не я разпознах
        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Марто написа:
          Когато осветлението на задния номер, не работи, чека не го отчита. Не е от него.
          Сигурен ли си в твърдението си?На мареа чека ми със 101% процента отчита.Не ми се вярва при пунто 2 да е по различно.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Не питай старило, питай патило - слагаш лампа с мощност 10 W, каквато е предвидена и чека гасне моментално.

Коментар

Ще сложа 10 вата и ще пиша какво става.
              FIAT Punto ІІ 2001 1,2 8V 60 ph; Renault Megane 2009 1,9 dCI 130 ph

Коментар

krasio_79bs написа:
                Марто написа:
                Сигурен ли си в твърдението си?На мареа чека ми със 101% процента отчита.Не ми се вярва при пунто 2 да е по различно.
                Категорично не отчита задния номер. Вчера смених на моето Пунто и не светеше чек-а. За сметка на това по някой път, когато спирам при натискане на стоповете светка, а всичко по стоповете работи. Предполагам има някоя почерняла, както се дискутира по-горе.

Коментар

krasio_79bs написа:
                  Марто написа:
                  102% Гаранция ти давам, че не отчита! Нямаше да се правя на две и половина когато карах колата да я регистрирам в кат. Заядоха се, че не ми свети осветлението на номера и се опитаха да ме върнат. Смених лампата с тази от багажника.Възможно е това да зависи от оборудването на купето!Като купих колата едната лампа на задния габарит ми светеше по слабо. СМених я понеже дразнеше. Оказа се че балона и е огледален, иначе си отговаряше на изискванията.

Коментар

Марто написа:
                    krasio_79bs написа:
                    Марто написа:
                    102% Гаранция ти давам, че не отчита! Нямаше да се правя на две и половина когато карах колата да я регистрирам в кат. Заядоха се, че не ми свети осветлението на номера и се опитаха да ме върнат. Смених лампата с тази от багажника.Възможно е това да зависи от оборудването на купето!Като купих колата едната лампа на задния габарит ми светеше по слабо. СМених я понеже дразнеше. Оказа се че балона и е огледален, иначе си отговаряше на изискванията.
                    Няма да купя пунто на жената.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Чек лампата за осветлението ти е най - малкия кахър при пунто 2...Чесно, по доволен съм от Пунто 1. Там поне няма какво да се развали, а и да се развали и на пътя можеш да си го оправиш.

Коментар

Чека загасна след смяната на 5 ватовата лампа с 10. Парадокса е, че действително визуално нямаше разлика в силата на светенето. Почернелите балони на другите лампи не оказаха влияние.
                        FIAT Punto ІІ 2001 1,2 8V 60 ph; Renault Megane 2009 1,9 dCI 130 ph

Коментар

muko написа:
                          Чека загасна след смяната на 5 ватовата лампа с 10. Парадокса е, че действително визуално нямаше разлика в силата на светенето. Почернелите балони на другите лампи не оказаха влияние.
                          оказах се прав имаш да черпиш по бира
                          Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                          Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                          Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                          Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Стара тема но да питам може ли някои да каже стопове,фарове въобще крушките по цялата кола коя крушка колко вата трябва да е рових в нета но никва информация,знам 4е къси и дълги на фаровете са ми H1.Става въпрос за пунто 1.9 жтд 2002. взех я скоро и половината светлини не светят сега уж ги оправих но 4ека пак свети..?

Коментар

Working...
                            X