Когато осветлението на задния номер, не работи, чека не го отчита. Не е от него.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто ІІ - смяна на заден габарит?
Collapse
X
-
todorshalev написа:muko написа:Аз сложих 5 вата и може би това ми е грешката, трябва да е 10. Сега се сещам, че не загледах старата крушка колко вата е, защото не допусках габарит да е по - мощен. Но пък визуално свети еднакво силно с другия, а ако е двойно по-слаба би трябвало да личи?
Коментар
-
ogi28b написа:todorshalev написа:muko написа:Аз сложих 5 вата и може би това ми е грешката, трябва да е 10. Сега се сещам, че не загледах старата крушка колко вата е, защото не допусках габарит да е по - мощен. Но пък визуално свети еднакво силно с другия, а ако е двойно по-слаба би трябвало да личи?Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
krasio_79bs написа:Марто написа:Когато осветлението на задния номер, не работи, чека не го отчита. Не е от него.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Марто написа:Когато осветлението на задния номер, не работи, чека не го отчита. Не е от него.Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
Коментар
-
Марто написа:krasio_79bs написа:Марто написа:Когато осветлението на задния номер, не работи, чека не го отчита. Не е от него.
Коментар
-
muko написа:Чека загасна след смяната на 5 ватовата лампа с 10. Парадокса е, че действително визуално нямаше разлика в силата на светенето. Почернелите балони на другите лампи не оказаха влияние.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Стара тема но да питам може ли някои да каже стопове,фарове въобще крушките по цялата кола коя крушка колко вата трябва да е рових в нета но никва информация,знам 4е къси и дълги на фаровете са ми H1.Става въпрос за пунто 1.9 жтд 2002. взех я скоро и половината светлини не светят сега уж ги оправих но 4ека пак свети..?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар