Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с динамото и акумулатора - РЕШЕНО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Голям номер ни извъртя тоя ремък. :D
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Добре де, цяла тема не стана ясно за каква кола изобщо става въпрос? Поне Фиат ли е?

Коментар

фиат типо е колата

Коментар

Направо ни извъртя номер тоя ремък.Аз поне нямам претенции че разбирам ами хора които имат такива претенции гледаха и не разбраха.Един казва динамата ти не работи ,друг казва акумулатора ти не работи,а от къде идва причината никой не знае

Коментар

i.naidenov написа:
            Направо ни извъртя номер тоя ремък.Аз поне нямам претенции че разбирам ами хора които имат такива претенции гледаха и не разбраха.Един казва динамата ти не работи ,друг казва акумулатора ти не работи,а от къде идва причината никой не знае
            След като колегата се е хвнал да търси проблема сам, се предполага че такива дреболии трява да му правят впечатление.
            Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

i.naidenov написа:
              Е, ако знаехме каква е колата, може би някой щеше да се сети, че може проблемът да е от ремъка. Аз, например, карам кола с автоматичен обтегач на ремъка и предлагам варианти, с които бих се сблъскал. Ти с автоматичен обтегач ли си?

Коментар

Working...
              X