Колата Fiat Coupe 2.0 16V. Реших вчера да я запаля след 5 месечен застой. Акумулатора беше слаб и му дадох ток с колата на жена ми. Запалих я откачих кабелите и я оставих да поработи на място. След 5 мин. колата изгасна, потворих операцията с подаване на ток и пак запали, откачам кабелите, работи около минута сама и пак изгасва. Когато не откача кабелите от другия акумулатор, колата работи, сваля ли ги след 1 мин. е изгаснала. Единственото, което ми идва на ум е, че колата иска много ток, а акумулатора и алтернатора не и смогват. Това ли е причината т.е. нов акумулатор или да я търся на друго място?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с акумулатор или причината е друга?
Collapse
X
-
Re: Проблем с акумулатор или причината е друга?
kosta написа:Единственото, което ми идва на ум е, че колата иска много ток, а акумулатора и алтернатора не и смогват. Това ли е причината т.е. нов акумулатор или да я търся на друго място?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
-
nedialk00
-
5 месеца за акумулатор който не е използван са доста.Не знам тези по магазини колко застояват може би ги зареждат от време на време.Пълния разряд за един акумулатор е смърт за него.Относно това защо изгасва след определено време може да се разбере само след като се провери колко зарежда алтернатора.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар