Колеги, колата е Браво 97-ма SX 1.6 103 к.с.Къде може да се намира буксата за диагностика?Ходих пролетта на диагностика на ламбда сондата и забодоха кабелите под капака, близо до чистачките.Но съм чувал, че буксата трябва да е някъде вътре - може би под жабката?И трябва ли ми по специална диагностика, за да си проверя в какво състояние е Air-bag-a, защото е текъл върху централата антифриз и буксата се подпали.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде е буксата за диагностика на Браво
Collapse
X
-
буксата ти е от пред под капака за диагностика на ECU-to не знам на 1.6 от къде се пада ляво или дясно обикновено е до бомбетата тая под жабката е за Airbag Централата ако имаш ABS имаш още една букса под капака .. за софт до колкото знам FiatEcuScan може да чете AirbagFabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
Коментар
-
nedialk00
ако е текло върху централата -> нищо не става от нея, коя букса се подпали ? търси си нова централа, от кола която не е удряна(даже и да не са излизали възглавниците пак няма да бачка централата.)
Коментар
-
Става дума за буксата, която влиза в централата.Ще приложа снимка.Винаги съм се чудел защо при даване на контакт, никога не ми свети лампата на Air-bag-а откакто съм взел колата, но предполагах, че е изгоряла лампичката.1 ден си рових из бушоните и намерих 1 изгорял.Смених го, дадох на контакт и под жабката запуши.Тогава разбрах, че е протекъл радиатора и е омазал централата, а пушека беше от нея.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар