Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде е буксата за диагностика на Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде е буксата за диагностика на Браво

Колеги, колата е Браво 97-ма SX 1.6 103 к.с.Къде може да се намира буксата за диагностика?Ходих пролетта на диагностика на ламбда сондата и забодоха кабелите под капака, близо до чистачките.Но съм чувал, че буксата трябва да е някъде вътре - може би под жабката?И трябва ли ми по специална диагностика, за да си проверя в какво състояние е Air-bag-a, защото е текъл върху централата антифриз и буксата се подпали.
    Renault Modus 1.2 16v 2006
    Fiat Bravo 1.6 16v 1997 - EX

Под жабката е, ето: За софтуер, вече не знам.
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

буксата ти е от пред под капака за диагностика на ECU-to не знам на 1.6 от къде се пада ляво или дясно обикновено е до бомбетата тая под жабката е за Airbag Централата ако имаш ABS имаш още една букса под капака .. за софт до колкото знам FiatEcuScan може да чете Airbag
      Fabbrica Italiana Automobili Torino
      F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
      F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
      F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style

Коментар

Значи буксите ми са 2 - под капака и под жабката

Коментар

uBaHoBB написа:
          Значи буксите ми са 2 - под капака и под жабката
          Буксите са ти 3,ако имаш и АБС.Тази за диагностика на мотора е закачена на снопа кабели до дясното бомбе(пасажерската страна),тази за АБС-а е до лявото бомбе(шофъорската страна),а тази в жабката е за бег-а.

Коментар

Еми да при мен трябва да са 2, защото нямам ABS

Коментар

ако е текло върху централата -> нищо не става от нея, коя букса се подпали ? търси си нова централа, от кола която не е удряна(даже и да не са излизали възглавниците пак няма да бачка централата.)

Коментар

Става дума за буксата, която влиза в централата.Ще приложа снимка.Винаги съм се чудел защо при даване на контакт, никога не ми свети лампата на Air-bag-а откакто съм взел колата, но предполагах, че е изгоряла лампичката.1 ден си рових из бушоните и намерих 1 изгорял.Смених го, дадох на контакт и под жабката запуши.Тогава разбрах, че е протекъл радиатора и е омазал централата, а пушека беше от нея.
                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                X