Колеги имам следния въпрос. Колата ми е Fiat Punto_S 1.1 55 ’98ма година, а ЕКУ-то ми е ’Magneti Marelli IAW 16F.EB. Мога ли да го сменя с ЕКУ модел ’Magneti Marelli IAW 6F.SB’ от абсолютно същата кола, само че ’96та година. Дали двете ЕКУ-та са взаимозаменяаеми или няма да стане номера. Всякаква информация и мнения ще са ми от полза. Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за две сходни ЕЦУ-та за Пунто
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:сменяй тогава като са едни модел ако е комплект с иммо кутията и чипа в ключа ставаа кво му е на твоето ECUШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
кола
Да ама трябва да остави колата за да може да плати дори може и да не му стигнат парите 900лв взимат за смяна ECU иммо и ключове а самото ECU+ иммои +ключ е около 100лв .може да не е проблема в ECU и тогава става само даване на пари най добре е да пробва с едно ECU без код дали ще има ефект и тогава да взима квото и да е .
Коментар
-
прощавайте колеги за острия език и че не се доисказах. искам да го сменя защото си загубих единствения ключ от колата и съм намерил ецу + иммо + ключ за 100 лева, а местния ключар (аз съм в Ботевград) ми иска 250 лева, за да ми направи нов ключ. И единствения проблем е че моето еку е малко по различно от другото което съм намерил и ме притеснява да не би да разваля нещо по колата и да давам после още пари за ремонти и диагностики и не знам още какво.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар