Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с дисплея на радиото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с дисплея на радиото

Проблема е че не изписва всичко, губят се редове, ето:Цък за по-голям размерОтгоре:Отзад:Натисках крачетата в предната страна към дисплея, ефект никакъв. Клатих ги ляво дясно, да не е се е отчупило някое от платката, всички са запоени.Друг съвет да дадете, какво да го правя?
    00' Bravo 105 JTD

Пробвай с презапояване на всички спойки. Може и да има някакъв ефект. В БМВ форума бях гледал такава тема, само че за дисплеа на таблото. Проблема беше в лентовия кабел. Може и тук да е така.

Коментар

При мен се губеше най-долния ред, защото 7-8 крачета откъм лявата част, на така показаната трета снимка, бяха със спукани спойки. При теб едва ли е по-различно. Ако се е спукала само една спойка, някъде в средата на платката - другите крачета поддържат дисплея, затова няма ефект, като го натискаш. Прегледай с лупа всички спойки на третата снимка.

Коментар

Гледах, пулих се с една лупа, нищо не видях. Грабнах поялника, и минах всички спойки една по една. Ефект никакъв . Почвам да си мисля, че не е до спойките на дисплея. Ако беще спойка все щеше да даде сигнал, изнасилих ги по всякакъв възможен начин.Ще го мъча после пак. Някой ако има друга идея да казва. Благодаря.
        00' Bravo 105 JTD

Коментар

Working...
        X