Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем със CD-то

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    проблем със CD-то

    проблема е,че като усиля малко над половината и почва да присветква и прекъсва,като удари баса - също!старото CD и то почна да ми прави така,и реших,че му е минал живота и го смених с ново,карах 2-3 месеца с новото и ето пак същия проблем! как става така - незнам! проверих кабелите,връзките и т.н. всичко си е ОК,да не е нещо от тоците по колата????....взимам ток от бушона за тромбата,а масата от едно винтче в купето.....1 приятел вика,че и на него му ставало така,и затова го вързал направо към акумулатора.....кажете къде може да е проблема,че ако е от CD--то да го нося на ремонт!

    #2
    при мен този проблем го имаше преди с 2 касетофона, но при мен се оказа че кабелите за захранването са били доста тънки и не е достигала мощност. И с по дебел кабел извадих плюса от кабела с постоянното напрежение на контактния ключ, и от тогава нямам никакви проблеми. От акумулатора също може да пробваш, но е повече играчка докато прекараш кабелите.
    Tofas- Sahin 1.6 карб.

    Коментар


      #3
      Може би ако дадеш малко повече информация за конфигурацията (модел автомобил, CD, колони, има/няма туба и пр.)...Иначе пускането на кабел от акумулатора не е чак такава играчка (на Бравата да ми е отнело 10-ина минути). Ако пускаш кабел (сигурно си знаеш, ама никога не е излишно да се повтори) - задължително сложи предпазител на кабела възможно най-близо до акумулатора.
      FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

      Коментар


        #4
        ForceWere написа:
        ..... се оказа че кабелите за захранването са били доста тънки и не е достигала мощност. .....
        Най-вероятната причина .... но не забравяйте, че не само +12В, а и масата има значение.
        Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

        Коментар


          #5
          ми колата е Уно - автомобила с най-бъгава ел.система,CD-то е ново,на 2 месеца LG за 300лв. имам 2 колони отпред и туба в багажника,но това не е от значение,защото дори и само една от колоните или само тубата да пусна,пак си прави същото май,наистина са му малко тънки кабелчетата и може верно ток да не му достига ще подмена всичко и ще видя каква е ситуацията

          Коментар


            #6
            Мисля ще ти е интересно да прочетеш това: http://audio.carsbg.net/polezno.asp
            FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

            Коментар

            Working...
            X