Става дума за предния плафон. Как се сваля пластмасата за да се смени крушката, и въобще има ли там централна крушка освен двете странични които се пускат с отделни бутони?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило - смяна крушка плафон ?
Collapse
X
-
За да не създавам нова тема, ще използвам тази на колегата , за което му се извинявам. Та и аз реших да сложа лед светлини вътре в купето. Стигнах до плафона (стило 3 врати 2006 модел, жтдм) , но при опит да сваля пластмасата ,която е пред крушките -не успях. Опитах с малка права отверка от всички страни, но се чува силно скърцане и имам чувството ,че ще се счупи ако напъна още малко. Има ли някаква специална цака за сваляне или някои ,които го е правил да сподели как става. Благодаря предварително.Stilo 120 / 06'
Коментар
-
Колега, бях дръпнал ръководство за стило от downloads на форума. В него има 266 страници общо и никаде не намерих как се сваля плафона. Отделно по ме интересува дали могат да се сменят крушките без да се свали плафона(само пластмасата,която закрива крушкитеда се маха по някакъв начин). Все пак благодаря за отговора.Stilo 120 / 06'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар