Някой може ли да ми помогне сложих си ксенон и поради тази причина трябваше да сменя и габаритите щото много гадно светят старите и поради малката консумация на диодните постоянно ми свети лампата се едно имам изгоряла крушка Как мога да постигна необходимия товар за да не свети тази лампа????и ако някои знае колко вата е минимума за да несвети тази лампа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
диодни габарити проблем
Collapse
X
-
Re: диодни габарити проблем
moniii написа:Някой може ли да ми помогне сложих си ксенон и поради тази причина трябваше да сменя и габаритите щото много гадно светят старите и поради малката консумация на диодните постоянно ми свети лампата се едно имам изгоряла крушка Как мога да постигна необходимия товар за да не свети тази лампа????и ако някои знае колко вата е минимума за да несвети тази лампаFiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
-
Марто написа:moniii написа:Някой може ли да ми помогне сложих си ксенон и поради тази причина трябваше да сменя и габаритите щото много гадно светят старите и поради малката консумация на диодните постоянно ми свети лампата се едно имам изгоряла крушка Как мога да постигна необходимия товар за да не свети тази лампа????и ако някои знае колко вата е минимума за да несвети тази лампа
Коментар
-
Виждал съм такива мощни диоди но бяха около 30 - 35лв комплекта и се отказах да купувам.Трябва да знаеш колко вата са ти диодите, за да знаеш какъв резистор да сложиш. Предполагам, че ако сложиш 5в резистор би трябвало да не претовариш инсталацията. Диода няма и 1 ват най вероятно.Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
Коментар
-
Марто написа:Виждал съм такива мощни диоди но бяха около 30 - 35лв комплекта и се отказах да купувам.Трябва да знаеш колко вата са ти диодите, за да знаеш какъв резистор да сложиш. Предполагам, че ако сложиш 5в резистор би трябвало да не претовариш инсталацията. Диода няма и 1 ват най вероятно.
Коментар
-
Ей ,ако намерите такива резистори - 5 вата ,звъннете и аз да си купя... Мерната диница за съпротивление е Ом ,Ват е за мощност...Само уточнявам ,да не идеш в магазина и да ти се смеят...Иначе едно от решенията на проблема ти е да махнеш крушката от таблото ,но това не е за предпочитане ,въпреки че е най лесно...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:Ей ,ако намерите такива резистори - 5 вата ,звъннете и аз да си купя... Мерната диница за съпротивление е Ом ,Ват е за мощност...Само уточнявам ,да не идеш в магазина и да ти се смеят...Иначе едно от решенията на проблема ти е да махнеш крушката от таблото ,но това не е за предпочитане ,въпреки че е най лесно...
Коментар
-
Писането на кирилица е задължително в този форум Успоредно на всеки светодиоден габарит свържи резистор със съпротивление около 41 ом , който да може да разсейва поне 5 вата топлина. Например в каталога на Комет е подходящ модел R5WCEM 39R. Постави го така, че да не се допира до нищо, защото се нагорещява до 150 градуса
Коментар
-
днес и аз се сблъсках с този проблем. казаха ми че се запоявало жичка на самата букса вътре на клемичките но аз не успях да го направя. реших проблема по много побългарен начин :D свързах още 2 буксички с крушки w5w,поставих ги в една кутийка и ги закрепих извън фара а диодните си ги поставих на мястото им,за сега светят :D дано да не ми направи някой проблем.
Коментар
-
u_bo
Н-ВЪЛКЪТ написа:..свързах още 2 буксички с крушки w5w,поставих ги в една кутийка и ги закрепих извън фара а диодните си ги поставих на мястото им,за сега светят :D дано да не ми направи някой проблем.
Коментар
-
u_bo написа:Н-ВЪЛКЪТ написа:..свързах още 2 буксички с крушки w5w,поставих ги в една кутийка и ги закрепих извън фара а диодните си ги поставих на мястото им,за сега светят :D дано да не ми направи някой проблем.
Коментар
-
moniii написа:Марто написа:moniii написа:Някой може ли да ми помогне сложих си ксенон и поради тази причина трябваше да сменя и габаритите щото много гадно светят старите и поради малката консумация на диодните постоянно ми свети лампата се едно имам изгоряла крушка Как мога да постигна необходимия товар за да не свети тази лампа????и ако някои знае колко вата е минимума за да несвети тази лампа[size=11]Croma 2000IE CHT,1991г./154C3.046/Компютър в колата с 3 операционни с-ми: Dos6.22 / WIN98/WINXP-SP3/Дъно-Canyon 6LEBMS-T.Процесор Пентиум 1G/Hz,Хард диск30G/лаптопски , Видео карта 64М/B,Ram 768М/B, Bтори акумулатор и UPS. Принтер Canon PIXMA TS305 на батерии . Хладилник на 12В. Соларен панел 3А/h.
Коментар
-
[quote="Н-ВЪЛКЪТ"]u_bo написа:Н-ВЪЛКЪТ написа:..свързах още 2 буксички с крушки w5w,поставих ги в една кутийка и ги закрепих извън фара а диодните си ги поставих на мястото им,за сега светят :D дано да не ми направи някой проблем.
Коментар
-
[quote="moniii"]Н-ВЪЛКЪТ написа:u_bo написа:Н-ВЪЛКЪТ написа:..свързах още 2 буксички с крушки w5w,поставих ги в една кутийка и ги закрепих извън фара а диодните си ги поставих на мястото им,за сега светят :D дано да не ми направи някой проблем.
Коментар
-
[quote="Н-ВЪЛКЪТ"]moniii написа:Н-ВЪЛКЪТ написа:u_bo написа:Н-ВЪЛКЪТ написа:..свързах още 2 буксички с крушки w5w,поставих ги в една кутийка и ги закрепих извън фара а диодните си ги поставих на мястото им,за сега светят :D дано да не ми направи някой проблем.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар