Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Pwr. Steer Fail - FIAT Stilo 1.9 JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За серво мотора трябва силен ток.Не бутането на колата е оправило волана, а повишаването на напрежението в акумулатора.Ако не го заредиш както трябва или не го смениш с нов пак ще имаш проблеми.
    Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
      дано не е датчик че не се намира и трябва да търсиш от друга кола но трябва да се проверида не е паднал акумулатора докарай е да е видим на 5 те Кьошета
      Здравейте. Имам следния проблем с Фиат Стило 1.9 JTD. Преди две седмици по време на каране волана се втвърдява и излиза червеното воланче с грешка PWR.STEER FAIL. След гасене на двигателя и отново палене нещата е оправят и така до след около час два пак същото. От няколко дни воланчето постоянно седи на таблото и волана е много твърд. Вчера ходих в сервиз с уж добра апаратура и я закачиха. Софтуера е на български и видях, че грешката е "Повреден електроусилвател", което е малко стряскащо. Момчето изчисти грешката и след повторно палене волана се оправи. направи някакъв тест на този услилвател или нещо такова ми каза и грешката си я имаше. После пак я изчисти. ръгнах си и нямаше проблем цял ден . Днес сутринта паля колата и веднага след тръгване пак грешка и твърд волан. Така два пъти през деня, докато преди няколко часа паля, гася колата и волана е отново твърд и грешката не се маха. Малко дълго описание, но питането ми е според вас всички дали има проблем с целия усливател или е нещо с релета или нещо по-дребно. Аз съм от Монтана, никой не може да ми каже. Всеки ми казва трябва да смениш усливателя, а според мен, ако е повреден няма да работи след чистене на грешка, но това е мое мнение. Моля някой, ако е имал такъв проблем да ми каже и да ми помогне, защото тук на никой "специалист" не мога да се доверя. Ключар, към теб се обръщам, защото чувам, че разбираш от тези неща, имам път към София на 22-ри юни. Ако дойда при теб дали ще може да се направи нещо, за да се оправи волана, обаче времето ми е ограничено в рамките на деня. Благодаря предварително на всички колеги

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
        дано не е датчик че не се намира и трябва да търсиш от друга кола но трябва да се проверида не е паднал акумулатора докарай е да е видим на 5 те Кьошета
        Забравих да отбележа, че момчето то сервиза ми каза, че напрежението е добро при палене на двигателя.

Коментар

проблем и при мен

И аз съм със Стило 1.9 JTD. Преди 3 дни го качиха на автовоза в Италия без проблем. Днес слиза от автовоза и свети червеното воланче, а самият волан е твърд. В Италия го качиха с някакъв измислен акумулатор даже му подадоха ток да запали. Тук в БГ сменихме акумулатора с нов но червеното воланче не изгасва. Може ли помощ!

Коментар

Re: проблем и при мен

juliano30 написа:
            И аз съм със Стило 1.9 JTD. Преди 3 дни го качиха на автовоза в Италия без проблем. Днес слиза от автовоза и свети червеното воланче, а самият волан е твърд. В Италия го качиха с някакъв измислен акумулатор даже му подадоха ток да запали. Тук в БГ сменихме акумулатора с нов но червеното воланче не изгасва. Може ли помощ!
            А като смени батерията изчисти ли грешката или не

Коментар

Re: проблем и при мен

romancho написа:
              juliano30 написа:
              А като смени батерията изчисти ли грешката или не
              Не съм ходил да чистят грешките от компа...ако някой знае къде могат да се справят с това.....

Коментар

Working...
              X