Здравейте колеги.Поръчахме ново Добло 1.3SX (с радиоподготовка), но по обясними причини не добавихме оригинално радио на скромната сума 550 или 750лв.....Мисля да взема едно обикновено СД с MP3 и вход за флашка за 100-150лв.Въпроса ми е - стандартни ли са куплунзите, които би трябвало да са зад заглушката в таблото (в офертата пише, че радиоподготовката включва окабеляване, тонколони, антена).Ако всичко е стандартно, то би трябвало да няма проблеми в ’новото’ радио да се вържат куплунзите, радиото да се фиксира на място и всичко да е ОК...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
CD за новото Добло
Collapse
X
-
Взех Baupunkt Toronto 410BT с вграден блутут.......Някой слагал ли си е допълнителен микрофон за блутута?Ако има някакво бюджетно решение, защото иначе оригиналния допълнителен микрофон струва към 50лв - няма да се явяваме на музикален конкурс я...Иначе тръгвам с експериментите - микрофончета от телефон, от компютър...
Коментар
-
кола
ето това са възможностите на CD http://translate.google.bg/translate...fproducts2_pi1[view]%3D1353
Коментар
-
Извинявам се за непълната информация от моя страна.Знам много добре всички функции и възможности на радиото.Оригиналния микрофон е на панела леко вдясно. Но ме притесняваше, че ще се чува зле, защото е на голяма дистанция от източника на звук :D Та затова търсех информация дали някой е слагал допълнителен микрофон.Извода за допълнителния микрофон е изведен отзад заедно с чинчовете за външен усилвател на 2.5мм жак.Но тъй-като доблото ще се пуска в експлоатация утре или вдруги ден, то ще експериментирам първо с вградения микрофон, и ако не е ОК, тогава ще търся варианти...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар