Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде се намира Датчика за Температура на Инжекциона на

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде се намира Датчика за Температура на Инжекциона на

Става Въпрос за Браво 1.2 (2000г.). Търсих много по темата и на всякаде се пише че е около или на термостата, но никадене видях да има снимка. Ще ви помоля ако някои може да ми помогне със една снимка на местоположението на този датчик.
    Fiat Bravo 1.2 , 16V , 82 hp

Ако говориш за сензора който мери температурата на входящия въздух, то той е в един корпус със сензора за налягането (вакуума) в смукателните колектори. Намира се на до капачката за маслото.А какъв в проблема ?
    Fiat Brava 1,2 16V SX и колело

Коментар

Предополагам са 4 темепературни датчици за всеки инжетктор ... със букси са като на габарите МОДЕРИРАНО ако мога да съм полезен ...С подобни линкове е по-вероятно да си изпросиш предупреждение за реклама. Модераторски екип на fiat-bg.org
      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Проблемът ми е че ми свети лампата на инжекциона и колата сама си сменя рязко оборотите като се контролирамного трудно в движение- постоянно предърпва. Лампата не спира дасвети. Четох много теми във форума , почистих дроселовата клапа но не се оправя. Почистих и стъпковоо моторче , но пак няма успех. Четох за този тем. датчих и за това питам.Трябва да започна със смяната на нещо ... тъй като в града ни няма каде да направят автодиагностика
        Fiat Bravo 1.2 , 16V , 82 hp

Коментар

Може да изгубиш много време и нерви, преди да стигнеш до същността на проблема. Ако в твоя град никой не може да направи автодиагностика - може би в съседния все някой ще може? Проблемът все пак може да е в нещо, което вече мислиш, че си оправил.

Коментар

Working...
          X