Става Въпрос за Браво 1.2 (2000г.). Търсих много по темата и на всякаде се пише че е около или на термостата, но никадене видях да има снимка. Ще ви помоля ако някои може да ми помогне със една снимка на местоположението на този датчик.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде се намира Датчика за Температура на Инжекциона на
Collapse
X
-
Предополагам са 4 темепературни датчици за всеки инжетктор ... със букси са като на габарите МОДЕРИРАНО ако мога да съм полезен ...С подобни линкове е по-вероятно да си изпросиш предупреждение за реклама. Модераторски екип на fiat-bg.org>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Проблемът ми е че ми свети лампата на инжекциона и колата сама си сменя рязко оборотите като се контролирамного трудно в движение- постоянно предърпва. Лампата не спира дасвети. Четох много теми във форума , почистих дроселовата клапа но не се оправя. Почистих и стъпковоо моторче , но пак няма успех. Четох за този тем. датчих и за това питам.Трябва да започна със смяната на нещо ... тъй като в града ни няма каде да направят автодиагностикаFiat Bravo 1.2 , 16V , 82 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар