мисля че са за абс-а, но незнам дали са за него, някой някакви идеи ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за какво са тези релета ?
Collapse
X
-
nedialk00Етикети: –
-
nedialk00
колеги, релетата не са за абс-а, смисъл такъв откачих ги и давах на контакт абс-а гаснеше,, но без да искам стопих едното реле, и сега от епер по номера намерих това сивото реле, но не разбирам за какво е , аз стопих бялото(размених местата на сивото и бялото реле )http://eper.fiatforum.com/eper/navi?...W_ID=1сега ще потърся другите две по каталожен номер, моля помогнетеhttp://eper.fiatforum.com/eper/navi?...=3&WINDOW_ID=1 - това е каталожния номер на черното реленцена бялото реле което изпуши пише само 12V и B837 и под това пише CEV/T3-3релето има 4 краченца едното пише 86, другоро 30, другото85 и на 4тото има Pприкачвам и една снимка, на която съм снимал някаква бележка която не разбирам какво иска да ми каже.. закрепена е кам кабела отиващ към въпросните релета
-
nedialk00
благодаря за изчерпателния отговор, само да ти кажа че по ориганален номер в епер, намерих сивото реле ако си видял линковете по-горе разбира се но немога да разбера за какво е точно там пише някакви неща но...
Коментар
-
nedialk00
-
nedialk00
добре де в крайна сметка, за какво са релетата за климатика, за перката или за какво, основно това бялото реленце за какво е ме интересува че го стопих :D
Коментар
-
nedialk00
значи или за климатика или за перката, сега ще отида да пробвам ако не бачка климата, значи е за него, ама то тва бялото реле сякаш е най-обикновено; при мен кутия няма седят си така, по принцип бяха закрепени към ЕКУ-то на мотора ама ги махнах от там защото пречат на тръбата за газта
Коментар
-
nedialk00
значи средното е за перката, има знак на перка върху него, а пък другите две или поне сивото е за климатика, махнах релетата пуснах климатика, не духаше студено, сложих ги и климатика тръгна, забравих само да изчакам да тръгне перката на 1ва степен, релето бялото е възможно да е за перката
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар