Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свързване на потенциометър за осветлението на таблото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз до колкото разбрах, диодите са закупени готови за монтаж.Вземи фина шкурка и ги матирай, така няма да им е толкова насочена светлината. Също така провери както те посъветва колегата от горният пост, да не си сложил някой на обратно.

Коментар

biricata написа:
      Ми те диодите си имат вграден резистор нали са уж заместители на крушките.Проблема според мен е в конструкцията на таблото. Вътре има една прозрачна пласмаса по която разпръснатата светлина от крушките се отвежда точно до кадето трябва, а диодите имат насочен сноп светлина и с тях не се получава.Като например стрелките на уредите с диодите въобще не светят докато с крушките светят ярко червено
      м колега има поне 2-3 вида диоди ... http://www.led-bg.com/ Автомобилни LED системи Серия LED автомобилни крушки за табла - B8.5D <- виж тука ДЕТО СТАВАТ За твоито табло , като гледам ти си взел от срязаните 12V / 0.2W които са слабички виж има 1W мощни B8.5D1 / 1W 12V / 1W 6.60лв <-единия , атез твоите са 0.2W за 90 стинки ...
      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
      X