Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еърбег лампата свети.....

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Еърбег лампата свети.....

    Здравейте колеги,карам Марея 1.9 жтд комби,от 3 дена насам ми светна лампата на еърбега и неиска да угасне.Тази сутрин,като се качих в колата,неможах да запаля,оказа се че няма никакъв ток в акомулатора???Странно ми беше,защото колата е в постоянно движение и досега не е давал признаци за край на живота му,колата винаги си е палила от раз.Чудя се ,възможно ли е да има връзка м/у светването на лампата за еърбега и разреждането на акомулатора,някаква отечка или,незнам.Дайте съвет ,ако може.Поздрави на всички,бъдете здрави и Благодаря на тези които ще ми пишатп.п.Мареята се оказа страхотен автомобил!
    kovach
    Fiat Marea Weekend 1.9 JTD ELX

    #2
    Като за начало: иди да ти я закачат и да видят къде прави мизерии гадината и дали няма хлабави връзки или дава на късо някъде, проблема ти очевадно е електрически.
    93' BMW E36 M40B16 - "калпазанин по пътя"
    00' Fiat Bravo JTD 105 SX "SS.Steel/Trofeo" - Ръмжи и бега! (вече на бащата)
    * * * * * * * * * * * * * *
    Стигат ли ти парите, значи не ти стига въображението!!

    Коментар


      #3
      И при мен се появи същия проблем след като ми се прецака акомулатора и се наложи да запаля на бутане. Ходих при бай Лисан и на компа изписа лошо заземление на управляващия блок или нещо такова. Той не можеше да я изтрие тази грашка и ме посъветва да отида в сервиз на фиат и там щели да помогнат. Но вече една година още не съм стигнал до там.

      Коментар

      Working...
      X