Здравейте колегиима ли как да се направи като запаля колата да се пускат фаровете интересуваме конкретно някаква по проста схема смисъл такъв да не се пипат кабелите около ключа и по ключовете на фаровете (във волана).мислех си нещо от сорта един кабел от алтернатора до реле и във фаровете като ще изключа кабела за късите (смисъл няма да работи от лоста) или нещо по просто ако има
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автоматично палене на фаровете :)
Collapse
X
-
Re: Автоматично палене на фаровете
toddorov написа:Просто си остави лоста за включване на фаровете включенF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Аз за Рено-то си поръчах SmartDRL. Страхотно модулче и се слага много лесно...http://smartdrl.com/FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser
Коментар
-
bgaf написа:Аз за Рено-то си поръчах SmartDRL. Страхотно модулче и се слага много лесно...http://smartdrl.com/Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Благодаря колеги не ми се свидят парите а не ми се иска да режа точно при лоста за чистачките и контактния ключ1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
-
nedialk00
-
metropolix написа:Благодаря колеги не ми се свидят парите а не ми се иска да режа точно при лоста за чистачките и контактния ключFIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Нещо трябва като тези схеми в интернет има много където ги продават и не трябва да се пускат веднага а след като си тръгнал -като си запалил колатаFIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Коментар
-
Няма смисъл от допълнителни сгоди, просто недей да изключваш лостчето. Моя китайски ксенон изкара една зима и сега ще започвам втора без да съм сменял крушки."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Няма смисъл от допълнителни сгоди, просто недей да изключваш лостчето. Моя китайски ксенон изкара една зима и сега ще започвам втора без да съм сменял крушки.FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Коментар
-
благодаря колеги май че се спра на SmartDRL и както казаха колегите няма да режа а ще ги забеля не че не се пипат кабелите около таблото ала не искам ако стане нещо постоянно да разглобявам Още веднъж благодаря1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
-
metropolix написа:благодаря колеги май че се спра на SmartDRL и както казаха колегите няма да режа а ще ги забеля не че не се пипат кабелите около таблото ала не искам ако стане нещо постоянно да разглобявам Още веднъж благодаряFIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар