Я да събудя тая тема, че като гледам технологиите се развиват и нещата се променят :D Мисля на моите къси, които са лупи, да сложа ето такива LED крушки като на картинката. Спецификациите са :Item specificsCondition: New Manufacturer Part Number: H1Power: 40W (20W per light) LED Light: CREE LEDLumen: 4800LM (2400LM per light)) Usage: Fog Light HeadLight Daytime Running Light DRLInterchange Part Number: H1,64150,64155,62200,62241,50310/1,52140 Color: 6000K White Някой има ли впечатление от този тип крушки ? Като гледам са с два светодиода, разположени точно където е мястото на нажежаемата жичка и се надявам да попадат точно във фокуса на рефлектора.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
H1 LED крушки
Collapse
X
-
krasio_79bs написа:Usage: Fog Light, HeadLight, Daytime Running Light DRLОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
BO написа:http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=87457Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Може ли да споделиш къде си ги намерил и на какви пари, защото искам да взема един комплект Н7 пък ако ще да се разчуе и ако ще да стават Дет се вика по-добре един път да пробваш, отколкото 100 пъти да прочетеш Ще напиша или направо снимам, за да придобиете представа== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Може ли да споделиш къде си ги намерил и на какви пари, защото искам да взема един комплект Н7 пък ако ще да се разчуе и ако ще да стават Дет се вика по-добре един път да пробваш, отколкото 100 пъти да прочетеш Ще напиша или направо снимам, за да придобиете представаОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
А каква файда очакваш от тях, понеже цената никак не е ниска? :/Няма ли от къде да ги вземеш поне с гаранция?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Имат гаранция 12 месеца и до 30 дни връщат парите ако не си доволен от продуктта. Ефектите които очаквам са по-добра осветеност и да нямам главоболия с често изгарящи крушки. Виждам как светят оригинални LED фарове ... направо съм впечатлен. Изобщо не ми се занимава с ксенони. И те не са евтини - кадърните, а и вероятноста да създадат други проблеми никак не е малка.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Щом имат гаранция/връщат парите е ок, ама направо си кажи, че ти се експериментира, а не че често горят крушките :D"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Щом имат гаранция/връщат парите е ок, ама направо си кажи, че ти се експериментира, а не че често горят крушките :DОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:krasio_79bs написа:Usage: Fog Light, HeadLight, Daytime Running Light DRLHeadLight Daytime Running Light DRL
Коментар
-
krasio_79bs написа:HeadLight Daytime Running Light DRL
Коментар
-
Красьо, сори, ама за задни дневни светлини не съм чувал :D Това че някой си там дето е писал обявата, не се сеща за препинателните знаци, не означава че не се подразбира описанието. Fog Light - Светлини за мъглаHeadLight - Предни (главни или основни) фарове, без значение за къси или дълги светлиниDaytime Running Light - Дневни светлиниDRL - Абревиатурата на горното, може би са пропуснали тирето между Daytime Running Light и DRL демек трябва да е Daytime Running Light - DRL Аз така си го превеждам. Освен това в други обяви на същият сайт, за LED лампи които не са предназначени за основни предни светлини (къси или дълги), няма в описанието думичката "HeadLight". Пише "Fog Light Daytime Running Light DRL".И на всичко отгоре има снимка на автомобил с включени къси светлини и сравнение м/у автомобил с HID и такъв с тези LED. Колко отговарят на истината е друг въпрос. И именно за това се интересувам, дали някой е запознат с качествата на този модел LED лампи. Явно няма такъв за сега и ще съм от първите в тоя форум заложили скромната сума от $60 за експеримент :D В краен случай на фаровете за мъгла ще ги поставя и пак няма да съм много набутан.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар