Здравейте,Въпросчето ми е следното:Някой знаели откаде в България може да се купи ето това: http://www.dealextreme.com/p/h1-5w-6...r-dc-12v-58908 ?Благодаря ви предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
H1 LED крушки
Collapse
X
-
Колега аз съм ги виждал в един магазин в софия имат и интернет сайт доколкото знам за онлайн пазаруване. Мога да намеря сайта и да ти пратя линк, но продавача ми каза че крушките не струват, защото светлината идва от много източници на голяма площ и рефлектора или лупата с каквото там си на фаровете, не я фокусира правилно а дори я разсейва и за осветяване нощем каза просто да забравя. според него единственото им предимство е че са с много дълъг живот и много икономични и ако искам мога да жертвам късите или дългите си светлини за да карам на диоди през деня зимата когато е задължително. Продавача ме разубеди много бързо да си слагам такива крушки и затова минах на ксенон и ми е добре.Поздрави!
-
http://www.bktuning.net/bulbs.html това е линка към магазина крушките не са точно като твоите които искаш, тези тук са с по малко диоди доколкото се вижда на снимката, но мисля че ефекта няма да е по-раличен от описания в предходния пост.Успех!
Коментар
-
Re: H1 LED крушки
a4kata71 написа:Здравейте,Въпросчето ми е следното:Някой знаели откаде в България може да се купи ето това: http://www.dealextreme.com/p/h1-5w-6...r-dc-12v-58908 ?Благодаря ви предварително!
Коментар
-
Re: H1 LED крушки
lov написа:Я пак си помисли за дългите или за късите. Защото май не си на ясно вообще с тая система. Какво желаеш да нямаш дълги светлини 5-10 секунди че даже и повече и то точно когато ти трябват след някое разминаване.Fiat Marea 1.9 JTD
Коментар
-
недей за дългите ще береш ядове. При ксенона стартера отначало пуска около 23 - 25 000 волта ток след което при стартиране на крушката спада много мисля до около 80 волта. При всяко включване на дълги ще подаваш високо нпрежение към крушката което ще и скъси живота много, така също и на самия стартер /баласта/. да не говорим че автоматично поради същите причини забравяш за светкавицата защото за едното примигване крушката няма време да загрее. Според мен си сложи едни хубави халогенни крушки и това е, или Osram Nightbraker или на Bosch +70% светлина.Поздрави!
Коментар
-
Ми той и сега като ползва "светкавицата" тормози ксенона на късите.При светкавица светят къси+дълги при него.Също при преминаване от къси на дълги и обратно пак тормози ксенона на късите.Има цяла тема за това.Може да си сложи халогенни крушки на дългите който светят по- към бялото,нещо Филипс,Озрам,ала бала.
Коментар
-
janyboy написа:Ми той и сега като ползва "светкавицата" тормози ксенона на късите.При светкавица светят къси+дълги при него.Също при преминаване от къси на дълги и обратно пак тормози ксенона на късите.Има цяла тема за това.Може да си сложи халогенни крушки на дългите който светят по- към бялото,нещо Филипс,Озрам,ала бала.Fiat Marea 1.9 JTD
Коментар
-
И въпреки всичко не смяташ ли че ще пречиш заслепявайки насреща движещите се с този ксенон на дългите, докато успееш да реагираш и преминеш на къси? Вярно че ще се ползва рядко и точно поради този факт смятам че е по-удачно поставянето на висок клас халогенни крушки.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:И въпреки всичко не смяташ ли че ще пречиш заслепявайки насреща движещите се с този ксенон на дългите, докато успееш да реагираш и преминеш на къси? Вярно че ще се ползва рядко и точно поради този факт смятам че е по-удачно поставянето на висок клас халогенни крушки.Fiat Marea 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар