При поставяне на клемата на акомулатора стрелката на километража ми подскача и пак се връща, някой може ли да ми обясни този импулс от къде се явява, би трябвало таблото да не е активно при изключен контакт, не че пречи, но за мен не е редно. В интерес на истината виждал съм и друг път този ефект на Лада.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпросче за километраж
Collapse
X
-
Ами то таблото не е активно при изключен контакт. Поне на моята кола съм си правил експерименти като карам и се спускам по наклон - да изгася колата, защото като един Тома Неверни не вярвах на някои теми, че когато колата е изгасена, оставам без спирачки, хидравлика и дрън-дрън... Та като изгася от конткат, таблото спира да работи, а промяна в остналото поведение на колата нямаше. Извинявам се за отклонението от темата. Таблото има постоянно захранване през бушон 10.
-
Да, но не на всички се получава импулса, гледахме и на Браво 1,6 и на Брава ТД100 , няма такива подскачания. Не че е фатално, но е любопитно.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар