Обортомера ми подлудя. Кое го командва ако някой може да даде акъл ще съм много благодарен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обортомер на Брава 1,6 16V подлудя
Collapse
X
-
...
Същата работа и ходи където си иска. Но за целта той взема информация от някъде понеже се командва по електронян път. За километража знам че е от датчика на скоростната кутия но обортомера по дяволите от къде черпи???!?Fiat Brava 1.6 16V 90HP
Fiat Brava 1.2 16V 80HP
Fiat Bravo 1.2 16V 80HP
Коментар
-
Re: ,,,
dqnkov написа:Е браво бе от толкова хора в този форум никой да не знае ли или просто мързел да се пише.Айде де моля ви
Коментар
-
Re: ,,,
dqnkov написа:Е браво бе от толкова хора в този форум никой да не знае ли или просто мързел да се пише.Айде де моля виAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
При мен също играе някой път оборотомера. При палене качва на 2000 оборота и си ги държи няколко минути. Може би трябва да изчакам да загрее и тогава да тръгвам В общи линии трябва да отида на диагностика. Друг пък започва да придърпва когато е студена. Бензин или газ все тая :D Някой да препоръча добър диагностик в района на Младост, гр. София :DКара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар