Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монтиране на допълнителна лампа ЛЕД в таблото.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Монтиране на допълнителна лампа ЛЕД в таблото.

moniii написа:
    Как си свалил таблото???
    Единия болт от ляво го търсиш до педала за газта, другия го търсиш от дясната страна, после имаш още 2 под пепелника и тва е. После взимаш нещо тънко здраво и от страни го плъзгаш нагоре и разбираш каде има щипки и от двете страни, после лека полека разтваряш и дърпаш, пласмасата около скоростите щи пречи малко но ще стане , след тва откачаш запалката и мое си прайш кво си искаш с таблото :D Само да поясня - таблото се вади надясно, наляво към шофиорската нестава...
    Punto JTD
    http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

jimi69 написа:
      moniii написа:
      Как си свалил таблото???
      Единия болт от ляво го търсиш до педала за газта, другия го търсиш от дясната страна, после имаш още 2 под пепелника и тва е. После взимаш нещо тънко здраво и от страни го плъзгаш нагоре и разбираш каде има щипки и от двете страни, после лека полека разтваряш и дърпаш, пласмасата около скоростите щи пречи малко но ще стане , след тва откачаш запалката и мое си прайш кво си искаш с таблото :D Само да поясня - таблото се вади надясно, наляво към шофиорската нестава...
      а мерсии аз го свалих отдавна :Ддруго искам да отвора от вуздуховодите на парното тея средните тях неможах да ги сваля щото единия ми се е прецакалимаш ли идея как става???

Коментар

moniii написа:
        jimi69 написа:
        moniii написа:
        Как си свалил таблото???
        а мерсии аз го свалих отдавна :Ддруго искам да отвора от вуздуховодите на парното тея средните тях неможах да ги сваля щото единия ми се е прецакалимаш ли идея как става???
        аз да сваляш таблото с бутоните за стъклата държи се на два винта един от ляво другия от дясно и с внимателно подръпване се вади залягаш и гледаш в пространството което е над бутоните (под духалките) от ляво има един болт и от дясно има един ,има още 4 болта които се виждат като се свали Касетофона отвиваш всички и излиза елементарно
        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

ахам мерси мн аз ги свалях и тези бутони ма уж не видях болтове ще трябва пак всичко да свалям :Д:Д:Д

Коментар

Working...
          X