...ей тва да си със строшен крак и по цялден да са чудиш кво да прайш не е работа колеги. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Днес се сетих , че по таблото са ми изгорели лампичките и реших да отворя да видя ко става - отварям и всичко дроп, изгорели лампи, мръсотия , прахоляк бе лудница.Та понеже нямам лампа на пепелника и като карам вечер мноо често се самозапалвам понеже не улучвам и реших да сложа една лампа на тва таблоhttp://prikachi.com/images/81/3801081d.jpgобаче ся не познавам някой дето прай такива щуротии и за тва реших да питам тука дали може да взема ток от запалката за допълнителната светлина, и дали мога да намеря миниатюрните лампички (който са изгорели) под формата на ЛЕД светлини (попринцип знам , че ще имам ток от запалката, но да не би тва да окаже влияние на телефони и навигатори, когато са включени примерно...?)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монтиране на допълнителна лампа ЛЕД в таблото.
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:може да си ги смениш има готови на мястото на старите слагаш нови може и да си ги направиш LED + съпротивление и готово няма да прекарваш никакви жицикаква е колата 1.9 JTD Стило ли
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Трябва да има някакво осветление все пак е нова кола дори да свети само като се отвори има и други модели LED
Коментар
-
Осветлението не трябва да го хващаш от запалката, така ще свети постоянно. Трябва да го хванеш някъде от осветлението на таблото, но от място където има захранване когато си пуснеш фаровете.Кола 2004 година да няма осветление в пепелника си е неграмотна история.
Коментар
-
ето го резултата ( на живо е по светло тва е снимка с телефон)Намерих от един магазин за тунинг части и аксесоари лентичка запоена само тряя да се свържеЗалепванкаТука имаше дупка незнам защо но се отказах там да слагам лампа, щото си мислех, че ше бие в очите, и сложих едно парче фолио да расейваето го резултата, незнам как сам снимал но се вижда всичко затворен пепелник :D Горе долу съм доволен, но не 100 % понеже светлината не я расейва и се чудя преди да съм завъртял болтовете дали да не ги напиля малко тия Ледове а относно вземането на ток се оказа голямо търсене за нищо, извадих една от крушките , които осветяват и почнах да пробвам да пъхам кабела зад буксата, ама нищо. Извадих буксата вързах го вкарах я пак тя се изкриви пипнаха е + и - и изгоря бушона после търси бушона в тъмното един по един и неще и неще да стане. Оголих кабелите на тая тъпа фасунка и директно и ........ НЯМА ТОК а лампичката свети като я сложа. Напрао полудях вече и накрая запалката ми спаси живота , от тук нататъка тва е най уважавания ЕЛ. компонент в колата :D
Коментар
-
egzoti4en написа:Така и така си свалил всичко смени и крушките на бутоните за парното да си светната както трябва че ми се струва че от 4 на теб само 2 ти светят, но може и да бъркам. Иначе много добре е станало колега мен лично ми харесва .kluchar написа:Ми как ги гасиш като извадиш ключа ли
Коментар
-
ами всъщност най-лесно и бързо става като вземеш + директно от бушона за габарити и където намериш за удобно маса. аз съм си пуснал кабели за предния пепелник, задния пепелник който фабрично няма осветление и джобчето над пепелника и всичко се включва като си пусна фароветеHaters Gonna Hate
Коментар
-
quintessenz написа:ами всъщност най-лесно и бързо става като вземеш + директно от бушона за габарити и където намериш за удобно маса. аз съм си пуснал кабели за предния пепелник, задния пепелник който фабрично няма осветление и джобчето над пепелника и всичко се включва като си пусна фаровете
Коментар
-
колега и аз си поставих преди време http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...D=816&MID=4708 ама аз поставих едно диотче мъничко плоско и оранжево пробих малък отвор в пластмаската над пепелника сложих едно съпротивление взех ток от осветлението от запалката и сега свети само когато пуснеш габарити а пък се връзва и с централната конзола която е оранжева от запалката (осветлението и) съм взел ток и за други глезотийки които съм си поставил http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...ehicle&CID=816Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар