Здравейте колеги. Не знам тук ли е правилно да си пусна темата,но ще се пробвам. Карам фиат пунто 95г. и сам отчаян,защото късите ми крушки са Ужасно слаби и нищо не виждам пред себеси когато софирам. Голямо мъчение е тъй като светлината не само е слаба но и не осветява качествено в страни от платното. Когато пък вали просто ми се убива желанието да шофирам .... Молбата ми към вас е да ми препоръчате хубави и качествени крушки за къси светлини с които като карам вечер да не се притеснявам повече!!!Преместена.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Слаби фарове на Пунто
Collapse
X
-
сигурно е Н4 така първо да знаеш че на пунтото фаровете по принцип не светят не се нашивай да ги отваряш да ги чистиш, второ не слагай ксенон и подарък да ти го дават щот на този който ти идва на среща му бъркаш няма да ти казвам къде и накрая погледни фаровете оригиналните ли са което е от ОГРОМНО значение... оригиналните би трябвало да са carello мисля ако няма надпис с марка или пише TYC ili DEPO смени ги с едни оригинални от някоя автоморгаHaters Gonna Hate
Коментар
-
quintessenz написа:сигурно е Н4 така първо да знаеш че на пунтото фаровете по принцип не светят не се нашивай да ги отваряш да ги чистиш
Коментар
-
радвам се на перфектно зрение качи се на наколко пунтота да видиш за какво става дума според мен нещо не са много доизмислени до сега единствената кола която съм карал и съм доволен от начина на светене е бмв е34 92г на което никога не са му отваряни фаровете за почистване.. ФАРОВЕ СЕ ЦАПАТ ОТВЪТРЕ ТОЧНО ОТ ТАКИВА РАБОТИ отвори да ги почистиш ами най-много да ти кажа и да ги счупи колегата ако и капачето си му е на мястото няма за какво да го отваря фара а ако е почнал да се разпрада самия рефлектор от влага еми тва е щот вече някои го е отварял..пп ако фаровете трябваше да се отварят производителите нямаше да лепят стъклата а щяха да са точно като на мб 124 на щипкиHaters Gonna Hate
Коментар
-
quintessenz написа:радвам се на перфектно зрение качи се на наколко пунтота да видиш за какво става дума според мен нещо не са много доизмислени до сега единствената кола която съм карал и съм доволен от начина на светене е бмв е34 92г на което никога не са му отваряни фаровете за почистване.. ФАРОВЕ СЕ ЦАПАТ ОТВЪТРЕ ТОЧНО ОТ ТАКИВА РАБОТИ отвори да ги почистиш ами най-много да ти кажа и да ги счупи колегата ако и капачето си му е на мястото няма за какво да го отваря фара а ако е почнал да се разпрада самия рефлектор от влага еми тва е щот вече някои го е отварял..пп ако фаровете трябваше да се отварят производителите нямаше да лепят стъклата а щяха да са точно като на мб 124 на щипкиEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
първо чети добре че съм написал от ВЛАГА като ефектна е съесем друг тва прилича на изгоряло. Аз пък мога да ти дам хиляди примери за такива коли с калпави фарове обаче не можеш да ме убедиш че фар за 1000лв оригинален и калпав. А защо на някой коли ги правят все по калпави ли? и да не могат да се отварят? ми щот са евтини и като му стане нещо да го смениш а не да ги отваряш и стоиш 1 седмица без кола докато си ги пратил някаде за реставрация. стига сме срали по темата на колега аи толкоз от мен :DHaters Gonna Hate
Коментар
-
Ако за теб 2000лв за фар е евтино, при положение, че за около 50лв може да стане като нов, явно не те бърка. Към колегата смело да си разглабя фарпвете и ако трябва да прати рефлекторите. Ефекта е огромен и определено оригинален фар в подходящото състояние няма как да свети слабо.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар