Препоръчай те хубави крушки за фаровете сега съм с 55W и не светят хубаво.Помогнете ксенона го изключвам за сега!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Крушки за фаровете?
Collapse
X
-
И никакво търкане по самия рефлектор, или ще го нараниш или в по-лошия случай може и да падне част от покритието му понеже със сигурност поне малко ще е поопечен!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
nedialk00
-
Nightbreaker ще ти осветяват по-добре, но пък за сметка на това живота им е по-кратък.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
pi6aka написа:Рефлекторите са си добре явно от крушките ли не знам,ще се купуват нови крушки както казах съм се спрял на OSRAM blue visionFiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
cokata_23 написа:pi6aka написа:Рефлекторите са си добре явно от крушките ли не знам,ще се купуват нови крушки както казах съм се спрял на OSRAM blue vision
Коментар
-
Да и къси и дълги са Н1.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Сложи си 100W крушки и ще видиш какво се наричат фарове :D Предишния собственик на мойто типо беше сложил такива Philips Rally 100/90W обаче едната изгоря и бях принуден да ги махна. Като карах на къси и ми пресветкаха сега съм с Оsram Silverstar, но не могат да светят като 100 ватовите Някой ако знае от къде мога да си намеря пак такива крушки, ще съм му благодаренТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Valiosport написа:Сложи си 100W крушки и ще видиш какво се наричат фарове :D Предишния собственик на мойто типо беше сложил такива Philips Rally 100/90W обаче едната изгоря и бях принуден да ги махна. Като карах на къси и ми пресветкаха сега съм с Оsram Silverstar, но не могат да светят като 100 ватовите Някой ако знае от къде мога да си намеря пак такива крушки, ще съм му благодарен
Коментар
-
Мога да ти дам един сайт да видиш за Philips Rally, ама там има само H4 и H7 цокъл, на теб ти трябва H1 Мога да ти кажа още един модел който ще го намериш по-лесно (един приятел си сложи на голфа такива и фаровете са убийствени) Крушките са GE (General Electric) 100/80W Rally, от лукойл ги купи и бяха по около 10 лева бройката Иначе ако си решил да слагаш същите ватове си сложи Osram Nightbreaker, те са с 90% по-голяма осветеност и не са скъпи (около 15 лева бройката)Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
На Osram Nightbreaker им падна вече доста цената, виждал съм и за 9-10лв. вече.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар