Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за размер на тонколони

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за размер на тонколони

Колеги искам да ви попитам някой знае ли какъв е размера на тонколоните на Пунто МК2, тези които се намират отзад до кората на багажника, че на нашата кола нещо липсват, май на продавача са му харесали или пък изобщо ги е нямало, та заедно със суббуфера са изчезнали и ги няма никакви. Ако някой знае да каже та да ги търся някъде, ако пък знаете и някакви примерни цени грешка нямате.

Не всички имат колонки и буфер от зад. Моята дори нямаше кабели, та се наложи сам да правя инсталацията. Описал съм всичко една тема.Мъниците няма да ти харесат как звучат и няма да имаш желаният ефект. Ако искаш да постигнеш някакъв звук който да не дразни много, можеш да сложиш на кората. Ако не ти се реже кората можеш да направиш миниатюрни кутийки за елипси и да ги сложиш под предните седалки или на задните седалки.Иначе високоговорителчетата от зад са 4 инча. Цените им заповчат от 15 лв.Поздрави: Марто
    Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

тонколони

Марто благодаря ти за отговора, аз имам отзад дупки, даже и решетките си стоят та искам да ги запълня с нещо, не търся чак кой знае какъв звук, тя жената няма да я кара колата като дискотека :D , даже като кара тя намалява музиката, което спиред мен е правилно като за по нов и неопитен шофьор. Та значи ще си търся две колони по 4 инча. Мерси още веднъж и лек ден.

Коментар

Working...
      X