Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с FIAT DUCATO 2.5 TDI 1996 година.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с FIAT DUCATO 2.5 TDI 1996 година.

Имам проблем с зареждането на Акумолатора значи скоро сменях стартера сложих чисто нов на БОШ всичко беше ок докато един ден не светна лампата и не иска да спира да свети. Когато подам газ спира да свети не нацяло и не зарежда когато замеря с мултицет ми показва 12,3 V а един приятел ми каза ,че трябва да е някъде от 14,3 до 14,7 за да е нормално всичко. Проблема е че не знам какво да правя свалих акумолатора да го зареждам. И видях че един кабел който заминава на + клемата накрая има обувка която е окислена и не виждам место където може да се закачи . Ако някой може да ми заснеме една снимка кой кабел къде заминава ще съм ви много благодарен да видя дали ще е от този кабел.

Направи ревизия на алтернатора. Започни от четките.
    Stop giving directions, just say "Follow me."
    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

ре

Проблема е ,че съм в Швеция и познай за какви пари става дума за да ти го свалят някой може ли да ми каже как се сваля този Алтернатор. Намерих в Ebay за 90 Паунда чисто нов на БОШ ама имало значение някакви букви по него и за това трябва да го сваля. Ок ако го сваля как да го разглобя и да сменя четките дали ще намеря такива тук

Коментар

Тук съм ти качил някои неща за сваляне на алтернатора. Четки се намират на всякъдеhttp://dox.bg/files/dw?a=9da7117b0f
        Stop giving directions, just say "Follow me."
        Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
        Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Колега мерси много ще се пробвам на канал ли да го сваля не ми станя ясно как да изпъна после ремъка на самия алтернатор или той сам се регулира. Разглобява ли се лесно самия алтернатор. Има ли някаква програма за Фиат Дукато която мога да използвам.

Коментар

Working...
          X