Имам проблем с зареждането на Акумолатора значи скоро сменях стартера сложих чисто нов на БОШ всичко беше ок докато един ден не светна лампата и не иска да спира да свети. Когато подам газ спира да свети не нацяло и не зарежда когато замеря с мултицет ми показва 12,3 V а един приятел ми каза ,че трябва да е някъде от 14,3 до 14,7 за да е нормално всичко. Проблема е че не знам какво да правя свалих акумолатора да го зареждам. И видях че един кабел който заминава на + клемата накрая има обувка която е окислена и не виждам место където може да се закачи . Ако някой може да ми заснеме една снимка кой кабел къде заминава ще съм ви много благодарен да видя дали ще е от този кабел.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с FIAT DUCATO 2.5 TDI 1996 година.
Collapse
X
-
ре
Проблема е ,че съм в Швеция и познай за какви пари става дума за да ти го свалят някой може ли да ми каже как се сваля този Алтернатор. Намерих в Ebay за 90 Паунда чисто нов на БОШ ама имало значение някакви букви по него и за това трябва да го сваля. Ок ако го сваля как да го разглобя и да сменя четките дали ще намеря такива тук
Коментар
-
Тук съм ти качил някои неща за сваляне на алтернатора. Четки се намират на всякъдеhttp://dox.bg/files/dw?a=9da7117b0fStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар