Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Левият фар свети по-слабо от десния

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Левият фар свети по-слабо от десния

Здравейте колеги, карам Фиат стило мулти вагон. Забелязах, че левият фар свети по-слабо от десния, а едната крушка от десните габарити свети по-слабо левите габарити и мисля, че регулацията за фаровете май не работи, защото няма никаква промяна в снопа светлина..Но основно се чудя, защо единия фар свети по-слабо от другия ?

Провери ли дали са с еднакви крушки, защото от поста ти не личи да си го правил ?
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Не, не съм.

Коментар

Или пък колата е удряна отдясно, десният фар е бил счупен, сменен е с нов, който не е мръсен и свети силно и хубаво. Или пък колата е удряна отляво, левият фар е сменен с нов - куча марка, който свети колкото да мине пред катаджиите, а всъщност нищо не свети.

Коментар

А причината може ли да бъде в електрониката нещо.. ?

Коментар

Ами може. Замърсен контакт например. Там където е замърсено може и да позагрява. Огледай конекторите на фара. Включи фара и виж дали влиза в него 12 волта.
            Bravo 1.6 / 16

Коментар

Колега според мен първото нещо което трябва да видиш е дали си с еднакви крушки на двата фара. Иначе казаното от Оги е първото нещо, което хрумна и на мен.
              Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
              Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

Working...
              X