Колеги, постоянно ми гори предпазителя на късите на левия фар. Имам инсталиран ксенон само на късите и си мислех че проблема е от него но уви, свалих фаровете и дори при разкачени букси пак изгаря. С пробна лампа проверих предпазителите на всички светлини и се оказа че предпазителя на фаровете за мъгла постоянно има ток, дори когато ключа не е на контакт! Когато отстраних предпазителя на фаровете за мъгла, другият на късите спря да гори, обаче оставам без халогени. Незнам как е при колегите с Пунто МК2, но при мен ако карам с включени халогени когато включа дългите светлини, изгасват късите и при гасене на дълги включват отново къси. Сиситемата не позволява да светят и трите фара едновременно. Възможно ли е проблема да е в модула който ги управлява?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с фаровете на ПУНТО МК2 1.8
Collapse
X
-
Проблема ти е в модула, който управлява светлините. Не знам някой да е успял да го ремонтира. Аз решавам проблема, като закачам късите на един извод, взимам този за десния фар. Изолирам другия. Има още нещо - куплунзите за крушките са много нераставно направени, опитай първо да ги подмениш с нови.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар