Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алтернаторен шум

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

geshabeli написа:
    Всъщност, направих си един усилвател с TDA1562Q, схемата е като тази http://neomontana.dir.bg/kit112.htm#С него не шуми. Обаче е по-слаб на слух от другия.
    и аз се пробвах преди с това чудо направи си сам и резултата ми беше същия, решението се оказа- директно в кофата , а и на този усилвател номиналната мощност е около 30-40вата. колкото на едно свястно СД. Така че моя съвет е да не се занимаваш повече с него, ако искаш повечко сила по добре си вземи едно свястно усилвателче.
    Tofas- Sahin 1.6 карб.

Коментар

Всъщност резултата е задоволителен. Моята схема не е тази на неомонтана а си я сглобих сам в къщи с поялника. Не търся големи мощности, мисла че и това не е зле. Не е кой знае какво, но в колата се чува добре.При другия усилвател, който всъщност е един от Конрад, разбирай най-евтиния, при това-подарък, щумовете ги има и се отказах от него щото е по-зле от това, дето го измайсторих. Поне при него шумове няма.Не ми се купуват скъпи усилватели. Ако мога да си сглобя нещо, съм доволен. Като си направиш нещо сам, много по-голам кеф е да го ползваш.Резултата ми излиза по-малко от 40лв все пак...Ако исках нещо по-така, щях да почна с един херц или пионер, и усилвател Тъндър, примерно. Обаче това излиза малко над 300лв.
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Е, що се отнася до аудиото в автомобила - ясно е, че има 2 и 200! Но определено можеш да минеш и с по-малко от 300 лв. Например тези дни гледах, че в Техномаркет върви промоция на събуфър и усилвател Blaupunkt на обща цена 180 лв. (по памет). Не съм им гледал подробно характеристиките (защото си имам ), но предполагам, че стъпалото не е под 100-150 W номинална мощност (т.е. поне 200-300 W максимална).Иначе разбирам и уважавам желанието ти да си направиш музиката
        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Добра цена. На сайта им няма нищо! Ще отида да го видя, ако имам време.
          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

geshabeli написа:
            Добра цена. На сайта им няма нищо! Ще отида да го видя, ако имам време.
            Наистина не виждам точно такава промоция на сайта им. Има поотделно за усилвател и събуфър Blaupunkt, ама не знам дали са точно тези модели.Комплекта, за който споменах, го видях в западния Техномаркет (след Околовръстното, преди Метро) миналата събота.
            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Working...
            X