Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

усилвател на оригинален касетофон

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

усилвател на оригинален касетофон

може ли, да ми обясните ясно как става свързването на усилватела със оригиналния касетофон. Това е модела

Касетофона добре, а усилватела ???
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

TCA- 2061 ефтиничък и слабичък, като за начало

Коментар

Ако въпросното радио, което не помня как беше понеже отдавна го ракарах, няма изход от предусилвателя (демек на ниско ниво) ще трябва директно от изхода за колонитеП.П. При такова свързване ако имаш регулиране на нивото на самия усилвател е добре да е на максимум и да усилваш само от радиото, при което хода между силно и слабо става по-малък и на по-големи "порции" , но се предпазваш от прекалено високо ниво на входа.
        Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Колега виждам че си от Бургас... Отиди до ул.Пробуда 81 там има магазин вземи си филтър (високо - ниско ) ниво струва 9.90лв с ДДС. Някои усилватели си го имат вграден някои го нямат за това те пращам да си го вземеш...Връзваш го на задните два говорителя и с един кабел 2RCA/2RCA си пускаш сигнал към стъпалото... Магазина е Радимекс ако не си се сетил вече!
          Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
          Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Този модел има изход за усилвател. Като го погледнеш отзад - най-горе има едни букси с малки крачета, тези които са отдясно (откъм волана все едно) са за ЦД-чейнджъра, средните са за телефон и управление от волана, а левите (6 на брой, на 3 реда по 2 крачета) са изходите към усилвателя.

Коментар

ogi28b написа:
              Този модел има изход за усилвател. Като го погледнеш отзад - най-горе има едни букси с малки крачета, тези които са отдясно (откъм волана все едно) са за ЦД-чейнджъра, средните са за телефон и управление от волана, а левите (6 на брой, на 3 реда по 2 крачета) са изходите към усилвателя.
              на една снимка може ли да ми го покажеш?

Коментар

Ако модела е този на снимката ... и аз съм със същия + changer има и управление за Мулти волан, преди ми го бяха вързали към едно алпинче, но имах малко промени по музиката и непомня къде как, и аз ще помоля за нещо като схема кое краче къде, че си взех нов и че не искам по метода с изходите за колоните
                Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Със сигурност посочения касетофон има изход за усилвател.Като купих JTD-то бе с такъв и бе укабелено, но за съжаление изтърбуших всичко за новото озвучаване, но помня че имаше допълнителна букса с шест женски пина (по два за"+" и "-" на каналите, един за remote controll, но последната не помня за какво беше).
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

http://homepage.eircom.net/~digitalr...aux_input.html Значи по схемата гледаме ’’Connector C (top of radio)’’ Крачета от 13 до 20 са ми чейнджъра Крачета от 7 до 12 (странно в схемата 10 и 11 ги няма, но при мен са си там ... май са за волана ...) са за телефон Крачета от 1 до 6 ясно за усилвател 6-цата ясно ’’плюс’’, 3- ’’минус’’ П.П аааа май се гледа и Connector A (power and auxilliary’s) и там има някви +-ве баси .... П.П С думи прости някой ще може ли да каже кое къде ако е възможно и ако просвири пак ще се разберем за почерпката : http://picbg.net/u/5370/46889/573274.jpg http://picbg.net/u/5370/46889/573275.jpg
                    Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                    Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

ами щом моя модел има извод за усилвател, значи ще свирне. Надявам се да е добре, защото не ми се слага CD, че дупка да ми стане там

Коментар

тенкс този линк http://homepage.eircom.net/~digitalr...aux_input.html ми свърши цялта работа

Коментар

Трябва ти това,а именно 4 RCA-женски и синият кабел е за RMT на ампа.Жълтото MINI ISO е към на горното ISO на H.U.лявата част.

Коментар

Точно това го имах и аз, само че при мен имаше и шести проводник който нямам идея за къде беше.
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                              Точно това го имах и аз, само че при мен имаше и шести проводник който нямам идея за къде беше.
                              6-те са: 1. задна лява2. задна дясна3. маса4. предна лява5. предна дясна6. контролен сигнал за включванеСигурно за масата става въпрос.

Коментар

Working...
                              X