Здравейте колеги,преди месец халогените ми работеха на пунтовеца, но едната крушка изгоря. Смених, я но тогава изобщо не светнаха. Установих, че изобщо не стига ток до двата халогена. Проверих таблото с бушоните....всичко е наред. Къде да търся проблема? Има ли вероятност да има проблем и в самото копче на таблото където се включват? Макар че то си светва като ги включвам....Някакви идеи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не стига ток до халогените
Collapse
X
-
Не знам как точно са при Пунто, но би трябвало да са като при брава. Първото и най-лесно провери да не е измъкнал свързващия куплунг между бронята и каросерията. Освен това дали достига ток до него. След това нещата са прости - предпазител, реле, бутон.Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
Само да добавя защото и аз го имах този проблем при типото. При мен се оказа че се беше прекъснала една жичка на "J" конектора на бушонното табло. Това е някакъв конектор дето взима маса (сигнал) от други релета. Защото сами по себе си халогените имат реле, но може да светнат само ако са пуснати габарите. Незнам как е при пунто, ама може да се провери.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
xctr написа:Само да добавя защото и аз го имах този проблем при типото. При мен се оказа че се беше прекъснала една жичка на "J" конектора на бушонното табло. Това е някакъв конектор дето взима маса (сигнал) от други релета. Защото сами по себе си халогените имат реле, но може да светнат само ако са пуснати габарите. Незнам как е при пунто, ама може да се провери.
Коментар
-
Пада се някъде по средата на бушонната кутия и представлява конектор на който жичките водят пак в него. Т.е. от самата букса излиза кабелче и влиза отново в нея на друго позиция обаче. Надявам се че ме разбра, защото не можах да изровя снимка от нета.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар