Колеги купих си комфорт модул, и търся колега от форума да ми го монтира. Става въпрос за Браво. Моля, пишете на лично да се разберем какво ще ми коства услугата и да се доразберем. От София съм
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свързване на комфорт модул - Помощ
Collapse
X
-
Re: Свързване на комфорт модул - Помощ
slonikon написа:rusi написа:здрасти колега ами ние по принцип си имаме такива модоли,и тои се намира в пасажерската жабка но е само за шофиора.на мен като ми слагаха алармата и миго варзахаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Re: Свързване на комфорт модул - Помощ
gamma написа:batproho написа:ФИАТ МАРЕА имат комфорт модул за вдигане на стъклата (не съм сигурен дали се вгражда във всички нива на оборудване обаче).Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Ами по принцип този модул се активира само като се включи алармата за да не си забравиш някое стъкло отворено. Иначе да, малко е кофти ако при всяко гасене на двигатела да се затварят.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
slonikon написа:а тая пущина винаги ли вдига стъклата, като угасне двигателя?щото може да ми се прииска да си седят отворени, и тогава какво правим?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар