Колеги купих си комфорт модул, и търся колега от форума да ми го монтира. Става въпрос за Браво. Моля, пишете на лично да се разберем какво ще ми коства услугата и да се доразберем. От София съм
здрасти колега ами ние по принцип си имаме такива модоли,и тои се намира в пасажерската жабка но е само за шофиора.на мен като ми слагаха алармата и миго варзаха
здрасти колега ами ние по принцип си имаме такива модоли,и тои се намира в пасажерската жабка но е само за шофиора.на мен като ми слагаха алармата и миго варзаха
кои "ние" го имаме тоя модул?
ФИАТ МАРЕА имат комфорт модул за вдигане на стъклата (не съм сигурен дали се вгражда във всички нива на оборудване обаче).п.с. към колегата автор на темата да не се вкарва във филми а да отиде в някой сервиз за аларми, на двете ми БРАВО-та съм поставял такъв модул, играчка си е като цяло но монтажа е 20-25лв. поне на мен толкова са ми вземали.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Ами по принцип този модул се активира само като се включи алармата за да не си забравиш някое стъкло отворено. Иначе да, малко е кофти ако при всяко гасене на двигатела да се затварят.
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар