Ще слагаме 100 вата крушки Возих се в на един приятел голфа и фаровете са просто убийствени, питах го с какви крушки и той ми каза, че е с крушки General Electric 100/80W Rally И скоро мисля да слагам и аз такива крушки
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Край на ксенона?
Collapse
X
-
nedialk00
ако го въведат, смъквам ксенона за прегледа, и после пак го слагам ако ме спрат и кажат с ксенон си - на прегледа нищо не са ми казали за ксенона
Коментар
-
nedialk00 написа:ако го въведат, смъквам ксенона за прегледа, и после пак го слагам ако ме спрат и кажат с ксенон си - на прегледа нищо не са ми казали за ксенонаBravo 1.6 / 16
Коментар
-
На мен друго ми е интересно - как ще докажат, че ксенона не ми е оригинален? Аз, разбира се съм регулирал фаровете си и не преча на насрещно движещите се, но КАК другаря милиционер ще докаже, че точно моя ксенон е афтърмаркет? Стига да поискам, така ще направя монтажа, че ще трябва техническа експертиза и разглобяване на половината автомобил. Как ще стане това на пътя? Може би ще ми искат документ? Лесна работа... Или в пунктовете за ГТП ще назначат експерт? И той ще е съвестен? В България...? Друг път.
Коментар
-
Re: Край на ксенона?
vankata83 написа:Здравейте колеги! Някой чувал ли е, че вече няма да може да се минава с афтърмаркет ксенон? Днес на прегледа ми казаха, че от догодина не е ли фабричен гориш. Или ще търсим други пунктове разпитвайки ги дали пускат фарове на ксенон. :DFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Фаровете с лупи са подходящи за ксенон, докато тези без лупи разсейват много светлина и не би трябвало изобщо да се допуска да бъдат използавани със ксенон. От там идва и проблема с нашите правораздаващи органи. Сульо и Пульо си слагат ксенон на смотаните фарове и пречат на другите участници в движението. Затова нашите "умни" специалисти са решили изобщо да забранят ксенона, защото и те не са наясно с функционалноста на този тип светлини. Аз по друга причина нямам намерение да ползвам ксенон. Ще ми свети много ярко на късите, и като включа дълги няма да виждам на далеко, защото късите остават включени и нищо не се вижда от това което осветяват дългитеОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Airfan написа:...скоро ще имаме LED (светодиодни) фарове.Вижте какво мислят от МерцедесAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
gamma написа:Airfan написа:...скоро ще имаме LED (светодиодни) фарове.
Коментар
-
Valentin_V написа:Е затова в България сме на това положение защото всеки прави каквото си поиска. Законите за за всички.
Коментар
-
gamma написа:Зад лупата има 60 ватов диод + още два от страни. Това за късите. За дългите има още три диода от долу.Карам по спомен, затова мощностите може да не са точни.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар