Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бас + усилвател

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бас + усилвател

Здравейте.За някой въпроса ми ще е тъп , носи струва да питам.Намерих си бастуба за 49 лв. /китайска/,усилвател за 65 лв. /пак чайна/,магазинерката гледа в компа и казва че тубата е 300W , но отговаряла на около 120W,и този усилвател щял да я захранва. Даже утре вечер ме вика шефа им да ми направел демо.Питането ми е :-колата е брава ,а съм чувал че в хечбека и малката туба свири добре,дали ще се получи да слушам приличен бас ?Не искам да ме чуват от тротоара-на мен да ми е кеф.
    Fiat Marea 1.9 JTD

Не искам да ме чуват от тротоара-на мен да ми е кеф.
    Няма да те чуват по тротоарите а ти ще си имаш баса.Но предполагам сам знаеш и разликата между китайските стоки и марковите.
    http://karate-bg.com
    Пътна помощ в София

Коментар

И що не ги дадеш тези 100лв за едни читави три-лентови пайнери или херцове и да не се занимаваш с излишно опъване и отягане на кабели ?

Коментар

durex_a написа:
        И що не ги дадеш тези 100лв за едни читави три-лентови пайнери или херцове и да не се занимаваш с излишно опъване и отягане на кабели ?
        Хе-хе, кой го казва... Ти защо не си махнеш касата от Бравото и да останеш с "читави три-лентови пайнери или херцове". Баса от каса с усилвател трудно ще се постигне дори и с читави говорители. Лично мнение.
        Stop giving directions, just say "Follow me."
        Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
        Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

sok1 написа:
          durex_a написа:
          Хе-хе, кой го казва... Ти защо не си махнеш касата от Бравото и да останеш с "читави три-лентови пайнери или херцове". Баса от каса с усилвател трудно ще се постигне дори и с читави говорители. Лично мнение.
          Ами аз съм ги махнал отдавна! А и те бяха там когато исках да ме чуват не по тротоарите а по терасите , можеби съм имал успех знам ли .. някой друг да каже. А колега иска да му свири вътре. В момента съм с трилентови мак аудио от зад и двулентови JBL от пред+високи пайнер на таблото и звукът е повече от перфектен, е в зависимост от плеъра

Коментар

Working...
          X