Клеги нямам тонколонки на бравото отзад в багажника. Искам да си ги сложа на оргиналните места от 2те страни на кората където са си фабрично, но какви да сложа там. Интересуваме като модел и от къде? Аз имам тонколони от старата кола но уви мнооооооого са големи и няма как да ги вкарам на заводските дупки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тонколонки за Браво???
Collapse
X
-
Можеш да сложиш например Hertz ECX 130. Около 100-на лева са. По-евтин вариант от същата марка е модела DCX-130, само че аз монтирах такива преди година и нещо, и сега едната вече пращи, нещо и се случи, като ходих до морето преди месец. Сигурно жегата я е напекла. Ако нямаш големи изисквания към звука - ще ти вършат работа. Като цяло - там се слагат кръгли говорители 13 см. Вече зависи какво ти е радиото/ЦД-то, може да сложиш по-мощни, по-малко мощни...
-
Re: Тонколонки за Браво???
Fripon_X написа:Клеги нямам тонколонки на бравото отзад в багажника. Искам да си ги сложа на оргиналните места от 2те страни на кората където са си фабрично, но какви да сложа там. Интересуваме като модел и от къде? Аз имам тонколони от старата кола но уви мнооооооого са големи и няма как да ги вкарам на заводските дупки.
Коментар
-
Да де да то могат всякакви модели, но кои са те?? Просто ако имате личен опит да споделите че как да кажа сефте ми е такава кола и искам да си е фабрично ОК. Иначе на предишната дупчих кората и не ме кефише защото като напълвах багажника до горе самите тонколони опираха и малко помалко се извадиха от кората.
Коментар
-
Fripon_X написа:Да де да то могат всякакви модели, но кои са те?? Просто ако имате личен опит да споделите че как да кажа сефте ми е такава кола и искам да си е фабрично ОК. Иначе на предишната дупчих кората и не ме кефише защото като напълвах багажника до горе самите тонколони опираха и малко помалко се извадиха от кората.
Коментар
-
Стига де! Оригиналните са кръгли и са 13 см диаметър. Пък ти му продай ако имаш и седмоъгълни в колата, това не значи че са оригиналните, но пак биха влезли на местата. Ако просто искаш да продадеш въпросните елипси 4х6, които имаш - пусни тема в раздела за продаване, но не подвеждай човека с грешна информация.
Коментар
-
ogi28b написа:Стига де! Оригиналните са кръгли и са 13 см диаметър. Пък ти му продай ако имаш и седмоъгълни в колата, това не значи че са оригиналните, но пак биха влезли на местата. Ако просто искаш да продадеш въпросните елипси 4х6, които имаш - пусни тема в раздела за продаване, но не подвеждай човека с грешна информация.
Коментар
-
ОТЗАД са 13см кръгли оригинално, ОТПРЕД са 5х7 !!! Колега pi6aka автора на темата пита за задни, ogi28b говори също за задни, така че няма защо да говорим за предни врати на Marea, Brava или Bravo. За информация и на трите модела отпред са 5х7.Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
PaUnOff написа:ОТЗАД са 13см кръгли оригинално, ОТПРЕД са 5х7 !!! Колега pi6aka автора на темата пита за задни, ogi28b говори също за задни, така че няма защо да говорим за предни врати на Marea, Brava или Bravo. За информация и на трите модела отпред са 5х7.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар