Здравейте.Фиата ми (браво) няма ел. стъкла и централно.Купих си 2 оборудвани врати, обаче тяхната букса е една кръгла и има 10тина извода за жици, а на старите ми врати има 1 букса с 2 жици за тонколоната :D Та... какво да правя Аз мислех, че има прекарана инсталация ама тя стана една....Някой има ли информация на буксата коя жица за къде е и за какво е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да свържа ел.стъкла и централно
Collapse
X
-
колега kluchar тая букса дето се свързва със вратата в другия си край пак с букса ли завършва? Щото при бушоните имам няква свободно висяща букса, и зад жабката има една свободна букса, ама по-малка. Абе въобще някой знае ли има ли прекарани жици за ел.стъкла и централно във фиатбраво, излязъл от завода без тея екстри???Тря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
eh4ev07 написа:Колега тая работа както я мислиш няма да стане (или няма да си струва) наи добрия вариант да си вземеш снопа между двете врати от кола с вградени екстри(ел стъкла и огледала) и да си го смениш. На него ще е и релето за управление и буксите за към бушоните.Тря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
GbGzTeaM написа:eh4ev07 написа:Колега тая работа както я мислиш няма да стане (или няма да си струва) наи добрия вариант да си вземеш снопа между двете врати от кола с вградени екстри(ел стъкла и огледала) и да си го смениш. На него ще е и релето за управление и буксите за към бушоните.
Коментар
-
Странно и аз си мислех че единствено BRAVO S е без ел. стъкла и централно заключванеAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар