След преглеждане на тази тема: http://clubs.dir.bg/showthreaded.php...collapsed&sb=5установих,че и на мене ми се включва power-a когато си иска Но неможах да разбера къде точно е този маркуч на икономайзера Ще съм ви много благодарен ако ми обясните как изглежда,къде се намира или да ми дадете снимка на която се вижда къде е Благодаря ви предварително :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo DGT Икономайзер?
Collapse
X
-
Значи то представлява следното - една джаджа в която влиза един маркуч и излизат два кабела (с букса).Този маркуч е закачен на вакуума за сервото (вижда се на снимката доста ясно) и управлява датчика.По принцип този датчик не се влияе от обороти а от натоварване - експериментирал съм че при 1100см3 двигателя специално ако си карам със 120 примерно по равен път няма да свети Power ама ако мина през някакво малко баирче или друго такова нещо без да натискам повече педала на газта светка.Същото се отнася и в другия случай - при 4000 оборота по равен път не свети но при същите обороти на нанагорнище светва така че има нещо с натоварването а не само с оборотите.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Реклама
Collapse
Коментар