Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

какво мислите за това CD/Mp3

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

какво мислите за това CD/Mp3

http://www.technopolis.bg/big_prod.p...=300424&cat=23
    Tofas- Sahin 1.6 карб.

JVC на мен изобщо не ми допада,нито звук има нито дизайн и като почнат да ги праат да се усилват до 50-60 и ми къса нервата докато усиля до край

Коментар

аз го имам същия на уното. преди 1 година съм го плащал 298 лв. прескача единствено на паваж като карам с 70 км и то супер рядко. на JVC механиката и оптиката са супер и карат с години повече от някои други прехвалени марки. аз съм супер доволен. преди него имах една AIWA беше уникална като дизайн но започна да прескача на 6 месец и я замених с този модел на JVC.
      UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

Ако си решил да го вземеш и години да караш с него - забрави. Тия неща ако ги ползваш всеки ден се скапват за година.По-добре си вземи само сд, някой изостанал модел на кларион, кенууд или пионер, на това само дизайна му е добър. Това 4х50 е 4х20. Виш дали има изход за усилвател.Ако имаш пари всяка година да си взимаш, или слушаш повече радио, вземи си това.
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

JVC изобщо не съм доволен от тях ,що се отнася до музика в колата ,ее навремето едни 4-ри лентови колони имаха добри само ама ...По добре си купи Пайнерче същият клас .То зависи от колоните ти в колата и какво точно си решил да правиш като музика в нея де .
          фиатче Браво 2.0

Коментар

значи, днес звех ето това http://www.technopolis.bg/big_prod.p...&cat=23&f=3677 Кажете си мнението. Друго за тези пари намерих само един панасоник- но не ми хареса.Принципно на мен изискванията ми бяха да чете Мп3, да има изходи за усилвател и да има що годе приличен външен вид. Засега свири добре- не прескача, качеството на звука ми се вижда доста добро, спрямо старото касетофонче JVC.
            Tofas- Sahin 1.6 карб.

Коментар

ами аз съм с подобно 5 м. и съм доволен доста прилично свири
              Пунто '95 1.1

Коментар

честито! сони си е сони ! чувал съм обаче че са много капризни към по стари дискове и много на прахоляк. дано да нямаш дертове.

Коментар

Честито! Това е по-добрият избор макар, че за съжаление вече всички машинки ги сглобяват миризливи слабо платени жълтурки... Някой бе споменал AIWA по-горе... за мен е това най-калпавота макра правеща устройства за четене на доскове, може би днешните "силни на пазара" Elite, Nippon и не знам си още, какви кучета са по-добри от AIWA-та!
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

А за това какво ще кажете: http://www.technopolis.bg/big_prod.p...&cat=23&f=3885На него съм се спрял, само че модификацията със зелена подсветка...
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Един приятел имаше подобен пионер, много беше доволен.А аз искам да питам нещо друго-има в Технополис едни Нео-та за по 100-120лв.Нещо за тях да ми кажете че съм си харесал един?
                      N.Y. State of Mind

Коментар

Yavor написа:
                        А за това какво ще кажете: http://www.technopolis.bg/big_prod.p...&cat=23&f=3885На него съм се спрял, само че модификацията със зелена подсветка...
                        аз исках да взема такъв, но финансите си оказват влияние- не че са много, но 50лв не са и малко.Според мен направо го взимай, ако можеш.
                        Tofas- Sahin 1.6 карб.

Коментар

Yavor написа:
                          преди 1 месец това струваше 175 лв с ддс в метро - пловдив.

Коментар

към колегата Явор:Яворе,толкова години се занимаваше с музика(баща ти),не се ли научи как да избираш?Отиди в някой магазин,където ги има монтирани и тествай моделите на УХО!С едни и същи колони,едно и също радио(диск),едни и същи настройки на бас и високи.После сменяй колоните (пробвай с няколко вида или тези ,които ще монтираш) и не се учудвай много,когато "скапаното" JVC просвири по-добре от "прехвалният" KENWOOD.Разбира се гледай да са от един клас,а не единият да струва 100,а другият 500 лева.И за почитателите на Clarion искам да кажа,че имат много евтини модели,които нямат нищо общо с иначе качественният звук,който принципно вадят.С две думи вярвай на слухът си,а не на писаници!
                            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

мойто е clarion от нисък клас (около 300лв е в магазина) и свири бая по добре от JVC,kenwood,panasonic и sony от по-висок клас,та аз бих си купил clarion или alpine по нисък клас от колкото някое от по-горе изброените по-голям клас

Коментар

Working...
                              X