Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос към разбиращите от ел. инсталации.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

какво става колега, до къде я докара.

Коментар

Сори за забавянето колеги, ама то с италианските коли не можеш да предвидиш кои разход от къде щи изкочи и таман да поръчам ДРЛ радиатора протече за благодарност дет му сипах нов антифриз, та пренасочих парите за радиатор. Такааааа, днес вече всичко е готово имам работещ ДРЛ, голям кеф е Направих всичко по схемата на ОГИ , само че не си играх горе при волана да меря на кое краче излизат 12 волта щото при мен там е голема теснотия и да бучна сондата е невъзможно, направо взех една игла и пробих сиво-синия кабел както е писал Оги в темата, и земах че го нацелих да е баш тои. Също така не си играх да вадя оная букса от таблото с бушоните дето е завряна на майната си, ами направо докопах релето което пък е на много чалъм място изкарано от дясно на таблото, там скивах синьо-червения кабел, проверих го дали тои управлява релето и го клъцнах, пуснах едно ново кабелче от горе дето бях намерил сивосния за управление на релето, а свободния край на червеносиния вързах за тока от ДРЛ С няколкото боцвания на сондата не намерих кои кабел е за габарити и за тва кабелчето от ДРЛ за сигнала от габаритите направо го бучнах на бушона фанах и една маса и готов. Ся ми светят само дългите на 60% а късите не товарят ключа а се хранят от силанта верига на релето Още веднъж сърдечно БЛАГОДАРЯ на Оги и Колев за помоща и участието в темата.
      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Здравейте Колеги! Порових се в търсачката на сайта и не можах да намеря това което търся изчезнаха ми късите и дългите светлини на lancia y 97г., днес си играх да свалям конзолата от където се пускат изчистих пистите но няма подобрение колата остана само на габарити, ако някой може да помогне нека сподели, нов съм във форума. Извинявам се, че вадя стара тема.

Коментар

Прегледай паяка и клемата към него.
          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Какъв е тоя паяк? Не трябва ли да има някакво реле?

Коментар

клемореда на ключа е паяка.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Утре ще го погледна, че и таблото взе да ми прави мизерии, а късите имат ли реле и къде трябва да се намира?

Коментар

От паяка-клемореда на ключа се подава ток към болшинството уреди, колкото до релета, някои коли имат други нямат, за lancia незнам как е, но аз слагам релета за разтоварването на този клеморед, тъй като на Фиатите които имаме вкъщи нямат такива.
                  FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                  Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Здравейте Колеги! Днес се занимавах цяла сутрин с колата и забелязах, че когато натисна лоста напред по силно и се включват дългите, отворих пак самата конзола и забелязах, че самите пъпки са доста износени, смятам да взема да пробвам с друга конзола и ако ли не вече, ще ходя при електричар. Ако някой знае някой добър в София може да сподели.

Коментар

Click image for larger version

Name:	DSC_0380.JPG.jpg
Views:	1
Size:	98,3 KB
ID:	2095074Click image for larger version

Name:	DSC_0382.JPG.jpg
Size:	172,8 KB
ID:	2095075Click image for larger version

Name:	DSC_0380.JPG.jpg
Size:	98,3 KB
ID:	2095074Click image for larger version

Name:	DSC_0382.JPG.jpg
Size:	172,8 KB
ID:	2095075
                      Извинявам се за лошите снимки просто не можах да го сваля, някой знае ли за какво е това реле, като подам контакт се чува някакво щракане също и като дам светкавица.

Коментар

Кво реле това не е реле а иммо кутията CODE имобилайзера е това
                        без него няма да запали
                        Може там до него да има реле
                        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Ясно за това питах не знаех какво е.

Коментар

Здравейте Колеги! Предполагам ето това е релето за фаровете, като пусна габарити и къси не реагира, когато дръпна ръчката за светкавица прещраква, дали е възможно да е заминало и от къде мога да намеря друго ново, че като гледам две от крачетата са направо леш.Click image for larger version

Name:	22752006_1758093590876301_976946438_n.jpg
Size:	26,6 KB
ID:	2095097Click image for larger version

Name:	22709857_1758093594209634_229518652_n.jpg
Size:	26,9 KB
ID:	2095096

Коментар

Това е по-скоро релето за дълги светлини.
                              Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

В косер има релета. Гледай означенията на крачетата да са същите- там където пише 87 87а 86.....

Коментар

Working...
                                X