Здр.Колеги имам един проблем с ел.стъклата на Стило 1.9 JTD-2003г.Не работят и не се свалят ходих на диагностикаи ми казаха че е централата която командва стъклата и огледалата,купих втора употреба и я смених но за съжалениестъклата не тръгнаха проверих бушони номер 47и48 оказаха се здрави в форума прочетох,че имат някаква защитапротив счупване която ги блокира но не мога да разбера как да ги пусна отново.Приемам всякакви съвети,но засъжа-ление не съм ел.техник и честно да си призная не разбирам много от жици Блогодаря на Всички горди собственицина марката FIAT
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не работещи ел. стъкла
Collapse
X
-
Re: Не работещи ел. стъкла
jmiim написа:Здр.Колеги имам един проблем с ел.стъклата на Стило 1.9 JTD-2003г.Не работят и не се свалят ходих на диагностикаи ми казаха че е централата която командва стъклата и огледалата,купих втора употреба и я смених но за съжалениестъклата не тръгнаха проверих бушони номер 47и48 оказаха се здрави в форума прочетох,че имат някаква защитапротив счупване която ги блокира но не мога да разбера как да ги пусна отново.Приемам всякакви съвети,но засъжа-ление не съм ел.техник и честно да си призная не разбирам много от жици Блогодаря на Всички горди собственицина марката FIATFiat BRAVA TD75 - 1997
-
jmiim написа:Здр.Колеги имам един проблем с ел.стъклата на Стило 1.9 JTD-2003г.Не работят и не се свалят ходих на диагностикаи ми казаха че е централата която командва стъклата и огледалата,купих втора употреба и я смених но за съжалениестъклата не тръгнаха проверих бушони номер 47и48 оказаха се здрави в форума прочетох,че имат някаква защитапротив счупване която ги блокира но не мога да разбера как да ги пусна отново.Приемам всякакви съвети,но засъжа-ление не съм ел.техник и честно да си призная не разбирам много от жици Блогодаря на Всички горди собственицина марката FIAT
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Да нещо майсторите май трябва да ги смениш Повери ли моторчето дали работи как е буксата на вратата и това реле където колегата казва с една жица и уред може да прозвъниш къде какво отива
Коментар
-
кола
е щом е на двете значи трябва да погледне схемата щото едва ли да се ориентира с машината може да се провери централно стъкла за проблем нали са по К линия FiatEcuScan сайта има доста неща за тяхhttp://www.fiatforum.com/stilo/24382...set-click.html
Коментар
-
Riki888 написа:Ами то от вратата на шофьора се командват и лявото и дясното. Така че жиците и за двете стъкла влизат от купето към шофьорската врата.
Коментар
-
mihr написа:jmiim написа:Здр.Колеги имам един проблем с ел.стъклата на Стило 1.9 JTD-2003г.Не работят и не се свалят ходих на диагностикаи ми казаха че е централата която командва стъклата и огледалата,купих втора употреба и я смених но за съжалениестъклата не тръгнаха проверих бушони номер 47и48 оказаха се здрави в форума прочетох,че имат някаква защитапротив счупване която ги блокира но не мога да разбера как да ги пусна отново.Приемам всякакви съвети,но засъжа-ление не съм ел.техник и честно да си призная не разбирам много от жици Блогодаря на Всички горди собственицина марката FIAT
Коментар
-
ogi28b написа:mihr написа:jmiim написа:Здр.Колеги имам един проблем с ел.стъклата на Стило 1.9 JTD-2003г.Не работят и не се свалят ходих на диагностикаи ми казаха че е централата която командва стъклата и огледалата,купих втора употреба и я смених но за съжалениестъклата не тръгнаха проверих бушони номер 47и48 оказаха се здрави в форума прочетох,че имат някаква защитапротив счупване която ги блокира но не мога да разбера как да ги пусна отново.Приемам всякакви съвети,но засъжа-ление не съм ел.техник и честно да си призная не разбирам много от жици Блогодаря на Всички горди собственицина марката FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар