здравейте . когато дам на контакт и включа габаритите задния ляв не ми трьгва . трьгва само когато изпукам с юмрук фара , и това се повтаря всеки ден. днес отворих фара и видях че на общата букса кьдето тече захранването с другите му работи след като я премахнах от фара едната пластинка беше клеясала , не успях да я почиста на ниво но пак не трьгна и се наложи пак с удряне . забелязах че и вьрху пьтечките на платката имаше малко клеясало . дали е вьзможно това да е проблема или някьде другате ? примерно кабел (отечка да дава някьде или незнам си и аз какво .. ) крушката си има добра маса гледах да не е от там но не е . имате ли някакво мнение по вьпроса ? мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
вьпрос за заден габарит Фиат Пунто
Collapse
X
-
вьпрос за заден габарит Фиат Пунто
пробвах сьс спрей да залича пьрво местата кьдето бе клеясало ... тьрках и с шкурка , лампата (габарита) пьпката . без ефект обаче . мерих с уреда пьтеките всичко си излиза и никьде не окьсява . почвам да си мисля да не е от самата крушка , вьзможно ли е ? или от буксата(общата и единствена) която се сваля преди да се махне задния фар . защото и сега само с лек удар по пластмасата се включва габарита . моля помогнете ако може или ще се наложи да давам пари за майстори .
Коментар
-
Може на габаритната крушка да и е раздрънкана волфрамовата жичка и да залепва след тупаница, смени си крушката и тръкни местата на които опират полюсите и Или размени лява и дясна и виш дали проблема се прхвърля И издърпай лего пластината, която играе пружинираща роля и опира точно на пъпката на крушката!CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар