Здравейте имам фиат стило 1.6 16 смених му компютъра, защото стария сдаде багажа. след смяната моите майстори, влязоха по настройките и промениха без да искат показанията за изминати километри. Направиха го на 999 999 км. след, като минахме 1 километър километража спря да отчита показва само чертички и то мигащи. В мили работи, ама не искам да ги виждам 625 000)). Някой може ли да ме посъветва, как да постъпя, дали има софт, който възстановява истинското състояние на километритеБлагодаря Ви
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Stilo превъртян километраж - проблем
Collapse
X
-
а да и диагностиката отчита толкова. То в същност там и стана проблема. Колата си беша на 140 000 аз я карам от 60 000. при смяната на компа, трябваше да поизчистят грешки и поподредят нещата. Майстора бутна и километрите започнаха да мигат постоянно. Мен ме дразнеше и помолих даго оправят. Тогава и започна другия проблем. Без да иска премести на 160 000, не можа да го върне, междувременно си мигаше, продължи да бута, и стана на 190 000 след това го направи на 999 999 с идеята да превърти и да го напишем пак на 140. е да ама не стана, сега си имам мигащи чертички. На мили си отчита но равностойноста над 1 000 000. всичко останало си работи
Коментар
-
iakvvu написа:А майсторите ти опознаха ли новият контролер с боди компютъра(прокси ълаймънт)?Става или с Екзаминър или с по-нова версия на FES + ELM 3270884980422
Коментар
-
iakvvu написа:А майсторите ти опознаха ли новият контролер с боди компютъра(прокси ълаймънт)?Става или с Екзаминър или с по-нова версия на FES + ELM 327
Коментар
-
kirilpk написа:спря да си познава ключа излизаше катинарчето, и не пали. Като извадиш ключа и постои малко се оправяше само0884980422
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар