Здравейте,искам да ми помогнете при избора на ЦД.Искам да има що годе добър саунд и силен тунер.Повече обичам да слушам радио и за това наблягам на тунера.Предложиха ми 2 серия на Pioneer,но аз навремето имах JVC и бях много доволен.Моля помогнете
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Савет за CD с добър тунер
Collapse
X
-
Залагай на конкретен модел а не на марка.п.с. разбира се не на NEO, ELITE и т.н. .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
gushev написа:Залагам на ПионерШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Аз мога единствено да дам пример за CD-тата които аз съм имал. Pioneer-ите 4000 UB и 7000 UB хващаха хубаво и чисто- особено 7000UB. Alpine-а сравнен с тях е по-зле от към тунер, въпреки, че е доста по-висок клас и има повече настройки за самия тунер. В Пловдив и той хваща добре, но в Хисаря някои станции пращат. Сега тези модели CD-та вече ги няма, но пък Pioneer вече предлагат доста достъпни модели, които ще приемат добре сигнала според мен.Аз ти предлагам да отидеш в някои магазин и да ти пуснат всички налични CD на една и съща станция и така ще бъде най лесноFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
Само безмозъчните същества робуват на марката! Имах следния случай 5-6 бакшияа с прославените Пайнер дойдоха за да им сложа старо радио ФОРД което им биеше по чувствителност тунерите на Пайнерите и праше на смешна тази така хвалена марка. Великите ’Пайнер’ в един квартал на града шумолеше доста здраво. Така, че драги ми многознаещи разбирачи чувствителност се мери при ниско ниво на входния сигнал.Fiat Coupe karam nishto ne baram.
Коментар
-
Добре господине, защо се заяждаш? Аз затова казах на колегата да пробва няколко CD-та защото това да избираш по марка е малко относително и дадох за пример моите CD-та. Alpine-а е бил 8-900 лева като се е предлагал нов, а Pioneer-а 4000UB беше 300 и нещо. Затова сравнение на място или просто да се търси CD, което е известно с добър тунерFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
Сега да не кажете че и аз се заяждам, ама:Pioneer - [paiə’niə] - изговаря се по единствен правилен начин "пайъниър", като дори е редно "Р"-то в края да се изпуска - в превод означава пионер."Пайнер" може да е всичко е друго - чалга клуб, чалга телевизия, чалга музикална къща, чалга нещо си, но не и марката аудио-техника "Pioneer". За съжаление - неграмотни хора са асоциирали едното с името на другото и се е получило такова извращение, ама това са подробности...
Коментар
-
Бе каквото и да ми кажете ,без хубава антена ще хваща тарантанци... Аз съм си доволен от Panasonic-a ,който е на Типо-то и от LG-то ,което е на Сеат-а...И двете ловят добре ,но LG-то лови по-добре ,заради антената...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
gushev написа:А има ли усилватели за антени?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар